Γιώργος Εμπειρίκος: Ο εγγονός του μεγάλου εφοπλιστή παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Jaclyn Vernet – Η παραμυθένια γαμήλια τελετή στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Το ζευγάρι εκεί γνωρίστηκε και μένει μόνιμα.

O εγγονός ενός από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές της Ελλάδας, ο Γιώργος Εμπειρίκος, παντρεύτηκε την καλή του, Jaclyn Vernet σε μια υπέροχη τελετή στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε για δεύτερη φορά.

Η πρώτη τελετή ήταν κλειστή, μόνο με κάποιους συγγενείς και φίλους στην Άνδρο.

Τώρα περισσότερο ήταν σαν να γιόρτασε τον έρωτα του,  μπροστά σε δεκάδες αγαπημένους τους από όλο τον κόσμο.

Το παρών έδωσαν εφοπλιστές, επιχειρηματίες, γιατροί, επιστήμονες, καλλιτέχνες και φίλοι των νεονύμφων από τα φοιτητικά τους χρόνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην καρδιά του Μανχάταν, στο πιο εμβληματικό σημείο της πόλης. Την διακόσμηση είχε επιμεληθεί η ίδια η νύφη, με την οποία ασχολείται επαγγελματικά.

Έπειτα η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου «Dream Midtown» με μια μαγευτική θέα ενώ συνεχίστηκε με ένα ξέφρενο πάρτι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Σέντραλ Παρκ.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, όπου και γνωρίστηκε.

Ο εγγονός του Γιώργου Εμπειρίκου και της Ντόντας Γουλανδρή δεν ακολούθησε τα βήματά τους στη ναυτιλία, αλλά επέλεξε την ιατρική, καθώς είναι ψυχοθεραπευτής με δική του κλινική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ