Πρίγκιπας Παύλος: Η συζυγός του, Μαρί Σαντάλ & ο γιος τους, Οδυσσέας έχουν γενέθλια – Τους εύχεται με τον πιο τρυφερό τρόπο (φωτό)

Διδυμάκια!

Γενέθλια έχει η αγαπημένη του Παύλου, η Μαρί Σαντάλ!

Και όχι μόνο…ο ένας από τους 4 γιους τους γιορτάζει επίσης.

Ο πρωτότοκος γιος του Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, Παύλος σαν σωστός πατέρας και σύζυγος ευχήθηκε στους δυο.

Ο 57χρονος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών τόσο με τη σύζυγό του όσο και με τον γιο τους, Οδυσσέα-Κίμωνα.

Η Μαρί Σαντάλ κλείνει σήμερα τα 56 ενώ ο γιος της, που είναι και το προτελευταίο παιδί της οικογένειας, τα 20.

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου MC και τον αγαπητό μου Οδυσσέα. Σας αγαπώ πάρα πολύ τα αγαπημένα μου δίδυμα γενεθλίων. Εύχομαι να έχετε ένα χρόνο γεμάτο υγεία και αγάπη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο Παύλος.

Για την ιστορία, ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ είναι μαζί εδώ και 30 χρόνια και έχουν 5 παιδιά, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

Να τους χαίρεται!

Διαβάστε ακόμα: Ελληνική Βασιλική Οικογένεια: Το φώτο άλμπουμ από τις διακοπές τους στα νησιά - Μαζί τους και η Άννα-Μαρία

Διαβάστε ακόμα: Μαρί Σαντάλ: Με απίθανο look σε κοσμοπολίτικο dinner-party στο Λονδίνο – Το satin royal blue φόρεμα & τα λευκά kitten heels (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ