Η Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό – Τι ποσό πρέπει να δίνει κάθε μήνα η ηθοποιός - «Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση» (βίντεο)

«Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, Δανάη Παππά μίλησε για πρώτη φορά on camera για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 6 χρόνια και το καλοκαίρι έγινε  γνωστή η είδηση ότι η ηθοποιός και ο σύντροφός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» συνάντησε την πρωταγωνίστρια του «Σασμού» και μίλησαν επ’ αυτού.


Στην ερώτηση, λοιπόν, για τον χωρισμό της, η Δανάη Παππά σχολίασε: «Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση, αλλά όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μια κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες».

2431_LAMPROS_LAZARIS_DANAI_PAPA_31102023__1_

Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό την ηθοποιό και τον επιχειρηματία, όμως δημοσίευμα της Espresso αναφέρει πως αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους πολιτισμένα, χωρίς καβγάδες.

Συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media, ενώ έχουν κρατήσει τις κοινές τους φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Οι οικονομικές διευθετήσεις του πρώην ζευγαριού

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης έπειτα από την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να λυθούν ορισμένα οικονομικά δεδομένα, που τους συνέδεαν.

Με το εν λόγω συμφωνητικό, η Δανάη Παππά θα πρέπει να επιστρέφει στον πρώην σύντροφό της το ποσό των 7.000 ευρώ ανά μήνα μέχρι να εξοφληθεί το δάνειο αξίας 140.000 ευρώ, που είχε πάρει ο Λάμπρος Λάζαρης.

Αναλυτικά, ο επιχειρηματίας είχε βοηθήσει την ηθοποιό μέσω του δανείου αυτού για να κάνει επισκευές σε ένα τμήμα από το τριώροφο πατρικό της στα βόρεια προάστια.
Παράλληλα, ο Λάζαρης είχε αγοράσει δύο πολυτελή οχήματα, τα οποία ήταν γραμμένα στο όνομα της Παππά και μάλιστα ζητάει να έρθουν και αυτά στην κατοχή του.

Ωστόσο, η ίδια δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, θα απομονωθεί το ισόγειο του πατρικού της ως αυτόνομο διαμέρισα, και θα νοικιαστεί.

Διαβάστε ακόμα: Η Δανάη Παππά γοργόνα στην Άτοκο, 70's Top Model η Έλενα Χριστοπούλου - Πεζοπορία στα Ζαγοροχώρια για την Παναγιώτα Βλαντή (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Λεβεντογιάννης - Δανάη Παππά: Συγκλόνισαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας – Mε μαύρο φόρεμα με cut-outs αυτή, με classy κουστούμι εκείνος (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ