Vintage Pic: Όταν Αριστοτέλης Ωνάσης έλαμπε από χαρά - Αγκαλιά με τα παιδάκια του στην θαλαμηγό «Χριστίνα» - Το τραγικό τέλος που τους επιφύλαξε η μοίρα

Ο ένας θάνατος μετά τον άλλον...

To newsok.gr μοιράστηκε μια συγκλονιστική και σπάνια vintage φωτογραφία του Έλληνα κροίσου με τα παιδάκια του.

Ο λόγος για τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον μικρό Αλέξανδρο και την Χριστίνα.

Τότε  ήταν απόλυτα ευτυχισμένος ο Αριστοτέλης Ωνάσης.

Στην φωτογραφία φαίνεται να χαμογελά στον φακό με τα χαρούμενα μονάκριβα παιδιά του Αλέξανδρο και Χριστίνα…

Ωστόσο δυστυχώς η μοίρα δεν θα επεφύλασσε σε αυτά καλή τύχη…

Ο Αλέξανδρος πέθανε στις 23 Ιανουαρίου 1973, σε ηλικία 25 ετών, από τραύματα που υπέστη την προηγούμενη ημέρα όταν το προσωπικό του αεροπλάνο, στο οποίο επέβαινε, συνετρίβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελληνικού στην Αθήνα.

Φεύγοντας ο Ωνάσης από το ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Αλέξανδρος, καταρρακωμένος ψυχικά και σωματικά τον άκουσαν να λέει στον συνεργάτη του, καθηγητή Ιωάννη Γεωργάκη, που προφανώς του είπε να κάνει «κουράγιο»:

«Τι κουράγιο να κάνω, όταν χάνω το μονάκριβο παιδί μου; Η ζωή για μένα πλέον, δεν έχει κανένα νόημα…».

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του Αλέξανδρου η μητέρα τους Τίνα Λιβανού είχε από υπερβολική δόση ναρκωτικών (πολλοί σκέφτηκαν ότι ήταν αυτοκτονία) στο σπίτι της στο Παρίσι. 

Διαβάστε ακόμα: Σπάνιο vintage click! – Ο Αλέξανδρος Ωνάσης με την καλλονή μητέρα του, Τίνα Λιβανού στα 60s – Χαμογελαστή αυτή, εξουθενωμένος εκείνος – Η απόμακρη σχέση τους & το τραγικό τέλος

Ο Ωνάσης δεν συνήλθε ποτέ πλήρως από την απώλεια του γιου του. Επεδίωξε να πουλήσει την Ολυμπιακή Αεροπορία μετά τον θάνατο του γιου του και πέθανε δύο χρόνια αργότερα τον Μάρτιο του 1975. Θάφτηκε δίπλα στον γιο του στον Σκορπιό.

Ο πατέρας της Αριστοτέλης πέθανε το 1975 σε κλινική και η Χριστίνα Ωνάση είχε μείνει μόνη της χωρίς τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στις 19 Νοεμβρίου 1988 σε ηλικία 37 ετών, η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα της με ένα άδειο μπουκάλι ηρεμιστικών δίπλα της. Βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες για να παντρευτεί τον πρόεδρο της ελληνικής παροικίας της Αργεντινής, Γιώργο Τσολκμετσόγλου.

Ο θάνατος της Χριστίνας είχε αποδοθεί αρχικά σε καρδιακή προσβολή, αλλά ο γιατρός που την είχε εξετάσει λίγο πριν πετάξει για την Αργεντινή είπε ότι η καρδιά της ήταν γερή σαν αυτή ενός ταύρου. Αργότερα οι γιατροί έκαναν λόγο για πνευμονικό οίδημα, ωστόσο κανείς δεν ήταν σε θέση να πει τι το προκάλεσε.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν ανακοινώθηκαν ποτέ αλλά οι φίλοι της έλεγαν ότι διένυε τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της.

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό: Η ερωτική επιστολή της Μαρίας Κάλλας στον Αριστοτέλη Ωνάση για πρώτη φορά στο διαδίκτυο- "Είμαι δική σου - Κάνε με ότι θες" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr