Η oμιλία της Amal που έκανε τον George Clooney να δακρύσει: «Όταν γνωριστήκαμε, δεν μπορούσα να κοιμηθώ μακριά του, διάβαζα ξανά & ξανά τα μηνύματά μας – Τίποτα δεν έχει αλλάξει» (βίντεο)

«Είμαι πολύ περήφανη για σένα, αλλά ξέρω ότι όταν τα παιδία μας μάθουν τι έχεις καταφέρει και ποιος είσαι πραγματικά θα είναι ακόμα πιο περήφανα για σένα».

Ας θυμηθούμε την ομιλία που «κατάφερε» να κάνει τον George Clooney να κλάψει.

Η σύζυγός του και δεινή δικηγόρος, υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Amal μίλησε για τον σταρ του Χόλιγουντ στην τελετή απονομής των Βραβείων του American Film Institute.

Μίλησε, λοιπόν, για την γνωριμία, τον έρωτα και την ζωή τους με τα παιδιά. Ο εμβληματικός ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δακρυά του.

Δείτε το βίντεο:

Πιο συγκεκριμένα, η Amal Clooney είπε: «Γνώρισα τον George όταν ήμουν 35 και έμενα στο μικρό μου διαμέρισμα στο Λονδίνο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μακριά του, δεν σταματούσα να διαβάζω τα μηνύματα που μου έστελνε ή τα γράμματα που έβαζε στην τσάντα μου. 5 χρόνια αργότερα τίποτα από αυτά δεν έχει αλλάξει. Είναι το άτομο που θαυμάζω περισσότερο από όλους. Επίσης είναι το άτομο που με το χαμογελό του με κάνει να λιώνω. Αγάπη μου, αυτό που έχουμε είναι αυτό που ήλπιζα η μεγάλη αγάπη να μοιάζει και το να σε βλέπω με τα παιδιά μας, την Ella και τον Alexander είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου. Γεμίζεις το σπίτι μας με χαρά και γέλια και αυτό ήταν ακόμη πριν τα παιδιά μάθουν ότι είσαι ο Batman ή φίλος με την Mary Poppins. Είμαι πολύ περήφανη για σένα, αλλά ξέρω ότι όταν τα παιδία μας μάθουν τι έχεις καταφέρει και ποιος είσαι πραγματικά θα είναι ακόμα πιο περήφανα για σένα».

H Αλαμουντίν και ο Κλούνεϊ παντρεύτηκαν επισήμως στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 με κουμπάρο τον Γουόλτερ Βελτρόνι, πρώην δήμαρχο της Ρώμης. 

Στις 9 Φεβρουαρίου 2017 στην τηλεοπτική εκπομπή The Talk του καναλιού CBS αναφέρθηκε ότι η Αμάλ ήταν έγκυος και ότι περίμενε δίδυμα. Στις 6 Ιουνίου 2017 η Αμάλ γέννησε μια κόρη, την Έλλα, και έναν γιο, τον Αλεξάντερ.

To ζευγάρι δείχνει πολλές φορές την αγάπη του δημόσια και κάνει τους υπόλοιπους να πιστεύουν στην αληθινή αγάπη!

Διαβάστε ακόμα: Αμάλ Κλούνεϊ: Το eirinika ανακάλυψε τον εκκεντρικό σχεδιαστή της περίφημης τιρκουάζ τουαλέτας - Βιετναμέζος, αριστούχος μαθητής του Τζον Γκαλιάνο (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Κυριακή, μέρα για γάμους! – Στιγμιότυπα από τον George Clooney & την Amal Alamuddin, γαμπρός & νύφη – Το πιο chic ζευγάρι (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ