Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δυστυχώς εκτεθήκαμε πολύ, ακούστηκαν & ψέματα» - Πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα (φωτό)

«Δεν προστάτευσα τα παιδιά μας όσο θα ήθελα γιατί δεν ήταν στο χέρι μου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό «ΟΚ!».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και για την σχέση τους σήμερα.

«Προστατεύσατε τους γιους σας όσο θα θέλατε κατά τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού, που απασχόλησε ιδιαίτερα τον Τύπο;

Η παρουσιάστρια απάντησε: «Όχι όσο θα ήθελα γιατί δεν ήταν στο χέρι μου. Δυστυχώς εκτέθηκαν πολλά προσωπικά τους δεδομένα και ακούστηκαν ψέματα που αφορούσαν εκείνα, αλλά ποτέ δε θα απαντούσα σε αυτά με μια συνέντευξη, ούτε θα έπραττα κάτι δημόσια. Έχω απευθυνθεί στην ελληνική δικαιοσύνη σε ό, τι αφορά την προστασία τους όσες φορές χρειάστηκε και θα το ξανακάνω όσες φορές κι αν χρειαστεί».

«Αισθάνθηκατε άβολα με την υπερπροβολή του διαζυγίου;»

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Φυσικά. Νομίζω ότι μέσα από τη στάση μου έχω αποδείξει ότι θέλω να προστατευτεί όλο αυτό, κυρίως γιατί υπάρχουν δυο παιδιά και τα ζητήματα αυτά αφορούν εκείνα. Οπότε αυτή ήταν πάντα η δική μου πρόθεση και αυτό θα συνεχίσω να κάνω εγώ από τη δική μου πλευρά, στο πλαίσιο που μπορώ να το ελέγξω».

201810241246390_3147_XRISTIDOY_MARANTINIS_23102018__1_

Τέλος, δεν θέλησε έπειτα από σχετική ερώτηση να απαντήσει για το πώς είναι οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

«Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω συγκεκριμένα. Ο δρόμος αυτός δεν είναι εύκολος, αλλά προσπαθώ πάντα να είμαι ψύχραιμη απέναντι σε αυτό για να προστατεύσω τα παιδιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, το 2005 ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή & κιθαρίστα των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη. 

Στις 13 Αυγούστου 2008 γεννήθηκε ο πρώτος τους γιος, Φίλιππος-Ραφαήλ ενώ ένα χρόνο αργότερα, στις 16 Αυγούστου 2009 το ζευγάρι παντρεύτηκε. 

Στις 29 Αυγούστου 2013 γεννήθηκε ο δεύτερος τους γιος, Μιχαήλ-Άγγελος. Στις 23 Απριλίου 2019 ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους.

Διαβάστε ακόμα: Θοδωρής Μαραντίνης: "Με γκούγκλαρα και το πιο δημοφιλές ήταν το διαζύγιο μου - Δεύτερο το ύψος μου" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Σίσσυ Χρηστίδου: Έκλεισε τα 44 & είναι πιο λαμπερή από ποτέ! – Γιόρτασε με φίλους, τούρτες υπερπαραγωγή & πολλά χαμόγελα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr