Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ένιωσε οξύ πόνο & μπήκε στο νοσοκομείο - Τι πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος (βίντεο)

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και στενή φίλη του, Ματίνα Παγώνη εξηγεί.

Σήμερα το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ήταν απών από την «Κοινωνία Ώρα Mega» και η Ανθή Βούλγαρη παρουσίασε μόνη της την εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα ένιωσε ένα οξύ πόνο και μπήκε στο νοσοκομείο.


Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος έπαθε παγκρεατίτιδα και έτσι έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

«Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι πολύ καλά. Μίλησα το πρωί μαζί του, είναι κάτι πολύ γρήγορο που θα περάσει και θα γυρίσει στη δουλειά του με την Ανθή Βούλγαρη. Είναι θέμα λίγων ημερών, δεν είναι σοβαρό και αυτό είναι το σημαντικό. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ καλή, συμβαίνει σε όλους μας και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά» είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.


Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και στενή φίλη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου σημείωσε ότι δε γνωρίζει πότε θα βγει ο δημοσιογράφος από το νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμα: Ανθή Βούλγαρη: Τοtal look by Zeus + Dione για την πρεμιέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Μega» – Το ανάλαφρο καφέ πουκάμισο & η ασορτί ψηλόμεση παντελόνα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαρία Σκοπελίτου & δεν τους πήρε κανείς είδηση! Δείτε φωτό από τον "μυστικό" γάμο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ