Δημήτρης Μακαλιάς- Αντιγόνη Ψυχράμη: Η boho βάφτιση της κόρη τους, Αριάδνης – Οι νονές, Μπέτυ Μαγγίρα & Νικόλ Παπαριστοδήμου με τα συγκλονιστικά outfits (φωτό)

Το ζευγάρι είναι μαζί για πάνω από 10 χρόνια και έχουν έναν ακόμα γιό, τον 7χρονο Χάρη.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη βάφτισαν την κορούλα τους.

Η παραμυθένια βάφτιση της μικρής Αριάδνης έλαβε χώρα στον Πύργο Μελισσουργού στις 18 Σεπτεμβρίου με νονές την ηθοποιό και παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα και την τραγουδίστρια Νικόλ Παπαριστοδήμου.

Για την ιστορία, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι μαζί για πάνω από 10 χρόνια και έχουν έναν ακόμα γιό, τον 7χρονο Χάρη.

Δημήτρης Μακαλιάς- Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέτυ Μαγγίρα

Η σύζυγος του ηθοποιού και παρουσιαστή για αυτή την τόσο σημαντική μέρα επέλεξε να φορέσει ένα floral σετ με έξω τους ώμους, ενώ ο Δημήτρης Μακαλιάς φόρεσε ένα σακάκι σε κεραμιδί απόχρωση και σκούρο μπλε παντελόνι.

Πριν τελεστεί το μυστήριο της βάφτισης, οι γονείς πόζαραν στο φωτογραφικό φακό μαζί με τις νονές και με όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Πολλοί φίλοι και celebrities παρευρέθηκαν σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για το ζευγάρι.

Αναμεσά τους ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο οποίος και τραγούδησε, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Λάμπρος Φισφής, που υπήρξε και κουμπάρος του ζευγαριού στον γάμο τους.

Ακολούθησε after party που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Μελισσουργού ενώ ο στολισμός ήταν σε boho διάθεση, όπως η μαμά της Αριάδνης.

Η Μπέτυ Μαγγίρα, η νονά της μικρής ήταν πολύ εντυπωσιακή με ένα λευκό σατέν σετ.

Δημήτρης Μάζης-Ανδριάνα Μάζη

Η Κατερίνα Καραβάτου επίσης πολύ στιλάτη με το κρεμ outfit, το οποίο αποτελούταν από wide leg pants και πουκάμισο με μία animal print ζώνη να κάνει το twist.

Κατερίνα Γιώτα-Ιερώνυμος Βισκαδουράκης-Θανάσης Βισκαδουράκης

Mατθίλδη Μαγγίρα με την κόρη της, Λήδα Φόστερ. Μαμά και κόρη πολύ εντυπωσιακές σε boho διάθεση.

Η Παρθένα Χοροζίδου με μαύρο μάξι φόρεμα και ροζ καφτάνι με floral σχέδια.

Η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη με ένα συγκλονιστικό λευκό jumpsuit με ιδιαίτερα κεντήματα.

Ποιο look ήταν το ααπημένο σας;

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Μακαλιάς: Γιατί δακρύζει όταν βλέπει την σύζυγό του Αντιγόνη Ψυχράμη; - «Την θεωρώ ήρωα» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ο συμπαρουσιαστής του «I love ΣουΚου», Δημήτρης Μακαλιάς στο νοσοκομείο – Η κόντρα Καινούργιου - Μαγγίρα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ