Δανάη Παππά - Γιώργος Γεροντιδάκης: Έγιναν ζευγάρι & στην πραγματική ζωή μετά τον «Σασμό» - Χώρισαν ίδια περίοδο από τους πρώην συντρόφους τους (βίντεο)

«Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες», είχε πει η ηθοποιός.

Όπως φαίνεται  οι συμπρωταγωνιστές Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στον Σασμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, και οι δυο χώρισαν πρόσφατα από τους συντρόφους τους και τώρα είναι ελεύθεροι να απολαύσουν τον έρωτα τους.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Γεροντιδάκης χώρισε από τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία είχε υπογράψει και σύμφωνο συμβίωσης.

Από την άλλη, η Δανάη Παππά χώρισε μετά από 6 χρόνια με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη.

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός. 

Ως τώρα κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.


Πάντως, στις τελευταίες δηλώσεις που είχε κάνει η Δανάη Παππά για τον χωρισμό της, η δημοσιογράφος την ρώτησε για το αν θα ξανα ερωτευτεί και απάντησε:

«Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες».

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Λεβεντογιάννης - Δανάη Παππά: Συγκλόνισαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας – Mε μαύρο φόρεμα με cut-outs αυτή, με classy κουστούμι εκείνος (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Η Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό – Τι ποσό πρέπει να δίνει κάθε μήνα η ηθοποιός - «Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ