Lady Gaga για τις φήμες ότι είναι trans: «Γιατί να χάσω τον χρόνο μου & να στείλω ένα δελτίο τύπου για το αν έχω πέος ή όχι; - Οι θαυμαστές μου δεν νοιάζονται - Ούτε εγώ» (φωτό & βίντεο)

«Δεν ένιωσα ποτέ θύμα με αυτές τις φήμες», τόνισε η τραγουδίστρια.

Η αγαπημένη μας και πολύ δυναμική τραγουδίστρια, Lady Gaga εξήγησε γιατί ποτέ δεν επηρεάστηκε από τα άσχημα σχόλια που άκουσε κατά την διάρκεια της καριέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Lady Gaga είχε δεχτεί πολλά σχόλια ότι πρέπει να ήταν άνδρας κάποτε.

Μιλώντας στη νέα σειρά «What's Next; The Future With Bill Gates», η σταρ δήλωσε: «Ο λόγος που δεν απάντησα ποτέ σε αυτή την ερώτηση ήταν επειδή δεν ένιωσα ποτέ θύμα».

«Σκέφτηκα τι γίνεται, όταν ένα παιδί βλέπει ένα διάσημο πρόσωπο να νιώθει ντροπή για αυτό».

Δεν την ένοιαξε πραγματικά ποτέ να απαντήσει.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι περισσότερο της απόψης «ας πιστεύει ο καθένας ό,τι θέλει».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2011 και είχε ερωτηθεί σχετικά, είχε απαντήσει: «Γιατί στο διάολο να χάσω τον χρόνο μου και να στείλω ένα δελτίο τύπου για το αν έχω πέος ή όχι; Οι θαυμαστές μου δεν νοιάζονται. Ούτε κι εγώ».

Διαβάστε ακόμα: Πως σας φαίνεται η Lady Gaga χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Τολμηρή δείχνει τα σημάδια από το πρόσωπο & τη γαμψή μύτη της

Διαβάστε ακόμα: Lady Gaga: Αυτός είναι ο άντρας που της διάλεξε η μαμά της - Τεχνοκράτης & φίλος του Zuckerberg - Ο Michael Polansky την λατρεύει! (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr