Τι φόρεσαν στο Ηρώδειο για την εκδήλωση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη η Βασίλισσα Μάξιμα & η Διάδοχος Πριγκίπισσα Αμαλία; - Η φόρμα στο μπεζ την άμμου & το κανελί φθινοπωρινό κουστούμι (φωτό)

Απλά υπέροχες!

Προχθές πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης και τιμής, αφιερωμένη στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τίτλο: «Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φως», διοργανώθηκε την Τρίτη στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, από την οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. Στην εκδήλωση παρίστατο και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Εκεί «έδωσαν» το παρών πολιτικοί, δημοσιογράφοι, λαμπερά πρόσωπα, αλλά και γαλαζοαίματοι.

Με την παρουσία τους τίμησαν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το έργο της, η Βασίλισσα Μάξιμα και η κόρη της Πριγκίπισσα και Διάδοχος της Ολλανδίας, Αμαλία.

Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους μας έχουν εκπλήξει με τις υπέροχες εμφανίσεις τους.

Όπως το συνηθίζουν λοιπόν έκαναν ακόμα μία.

Η Βασίλισσα Μάξιμα για αυτή τη τόσο σημαντική εκδήλωση επέλεξε μια δημιουργία του σχεδιαστή μόδα Elie Saab. Πιο συγκεκριμένα έβαλε μια ολόσωμη φόρμα στο μπεζ της άμμου και balloon μανίκια με κοψίματα.

Δείτε αναλυτικά το look:

Από την άλλη, η Πριγκίπισσα Αμαλία φόρεσε το απόλυτο κουστούμι για το φθινόπωρο!

Το Max Mara κανελί κουστούμι της είναι τέλειο για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

Δείτε αναλυτικά το look

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα – Πριγκίπισσα Αμαλία: Πιο εντυπωσιακές & glamorous από ποτέ! – Με γαλάζιο δαντελένιο Valentino maxi φόρεμα η μαμά, με satin royal blue η κόρη (φωτό)

Απογείωσε το look με χρυσό clutch ου οίκου μόδας Jaquemus και μια ασορτί στέκα για τα μακριά πορτοκαλί μαλλιά της.

Απλά υπέροχες!

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Μάξιμα: Η απίθανη τουαλέτα στο χρώμα της μέντας & το διαμαντένιο clutch του οίκου μόδας Dior - Τα βήματα κομψότητας της ακολουθούν & οι κόρες της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ