H Gigi Hadid γιόρτασε τα γενέθλια της 4χρονης κορούλας της Khai με φανταστικούς ήρωες & ζωάκια που αγαπάει – Δείτε φωτογραφίες

Οι ευχές του μπαμπά της μικρής και πρώην του μοντέλου, Zayn.

Η Τζίτζι Χαντίντ γιόρτασε με πάρτι υπερπαραγωγή τα τέταρτα γενέθλια της.

Η μικρή Κάι έγινε 4 και το πάρτι περιείχε τα αγαπημένα της πράγματα, άλογα, τον φανταστικό χαρακτήρα από την ταινία “Star Wars”, τον Yoda, χειροτεχνίες και μεγάλη τούρτα!

Φαίνεται πως η μικρή και οι φίλοι της το απήλαυσαν, καθώς έκαναν βόλτες με πολύχρωμα πόνυ και ζωγράφισαν στην εξοχή.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα: Gigi Hadid – Bradley Cooper: Αγκαλίτσες & φιλάκια αντάλλαξαν τα lovebirds – Διακοπές σε πολυτελές γιότ με την κόρη & την μαμά του ηθοποιού (φωτό)

Το μοντέλο και μητέρα της μικρής έγραψε στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους followers της: 

«Το κορίτσι μας είναι 4 σήμερα και γιορτάσαμε όλη την εβδομάδα!!! Αγαπάει τα ζώα (φανταστικά επίσης), τη μουσική, το baby yoda, όλα τα πράγματα φύση & έντομα, οτιδήποτε ζουληχτό ή μινιατούρα και αν είναι δυνατόν- θα είναι στο νερό από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Είναι περίεργη, περιπετειώδης, τρυφερή και τόσο πνευματώδης.

Khai, είναι η μεγαλύτερη χαρά και υπερηφάνεια της ζωής μου που είμαι η μαμά σου!!!! Σε ευχαριστώ για τα τέσσερα καλύτερα χρόνια της ζωής μου- μου θυμίζεις να ζω τη ζωή στο έπακρο κάθε μέρα, με τους πιο απλούς & όμορφους τρόπους. Ατελείωτες οι δυνατότητες σου αγάπη μου γλυκιά !!!!».

Ο τραγουδιστής Zέιν Μάλικ και πατέρας της μικρής Κάι γιόρτασε τα 4α γενέθλια της κόρης του με μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Μάλικ ανέβασε μια φωτογραφία, όπου κρατάει την κόρη του στην αγκαλιά του, ενώ βρίσκονται σε μια παραλία.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Χρόνια πολλά στο πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μου, σ' αγαπώ περισσότερο απ' όσο μου επιτρέπουν οι λέξεις να εκφράσω, είμαι περήφανος που σε αποκαλώ κόρη μου... ευγνώμων για κάθε δευτερόλεπτο που περνάω δίπλα σου, καθώς γίνεσαι το απίστευτο άτομο που ξέρω ότι είσαι ήδη. Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια η ζωή μου άλλαξε για πάντα και δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα χωρίς εσένα».

Για την ιστορία, ο Μάλικ και η Χαντίντ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2015.

Η σχέση τους δεν ήταν σταθερή καθώς έκαναν αρκετά διαλείμματα. Τον Σεπτέμβριο του 2020 υποδέχτηκαν την κόρη τους. Έναν χρόνο μετά, το ζευγάρι χώρισε.

Διαβάστε ακόμα: Παντρεύονται Gigi Hadid & Bradley Cooper: Το πιο hot ζευγάρι του πλανήτη ετοιμάζει το γάμο του – Τρελά ερωτευμένος ο σούπερ σταρ με το κατά 20 χρόνια νεότερο μοντέλο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ