Πύρρος Δήμας: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του, Αφροδίτη Σκαφίδα & την νεογέννητη κορούλα τους – «Πλέουν» σε πελάγη ευτυχίας (φωτό)

Πήγαν στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τους Ολυμπιακούς & το Euro.

Πέρασαν 20 χρόνια από το 2004 και δύο πολύ μεγάλες στιγμές της Ελλάδας, τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» και της κατάκτησης του Euro από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Παρά τη βροχόπτωση, που περιόρισε σημαντικά τη μεγάλη παρουσία κόσμου, η γιορτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν εντυπωσιακή.

Το «παρών» έδωσαν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, Χρυσοί Ολυμπιονίκες του 2004 και λαμπερά πρόσωπα.

Αναμεσά τους παρευρέθηκε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας με την σύζυγό τους, Αφροδίτη Σκαφίδα με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Το ζευγάρι έφερε στον κόσμο μια υγιέστατη κορούλα της πριν από 4 μήνες.

Οι δυο  τους φαίνεται ότι «πλέουν» σε πελάγη ευτυχίας.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε για αυτή την σημαντική μέρα να βάλει ένα μάξι φόρεμα με φοίνικες πάνω και χρυσά σανδάλια.

Για την ιστορία, ο Πύρρος Δήμας είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ήταν όμως παντρεμένος για 22 χρόνια με την Αναστασία Σδούγκου, την οποί και «έχασε» από καρκίνο το 2018. Με την Αναστασία έκαναν τέσσερα παιδιά, 2 αγόρια και 2 κορίτσια.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πύρρος Δήμας πλέει σε «πελάγη ευτυχίας»: «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Πύρρος Δήμας - Αφροδίτη Σκαφίδα: Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους – Την κοιτούν & «λιώνουν» !

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ