To eirinika προτείνει τα 4 πιο chic & timeless χτενίσματα για την έξοδό σας το Σαββατοκύριακο – Έτσι θα «μαγνητίσετε» όλα τα βλέμματα (φωτό)

Απλά, εύκολα και timeless!

Το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τις εξόδους μας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για μια επιτυχημένη εμφάνιση είναι το χτένισμα μας. Είτε πρόκειται για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη, είτε για μια βραδινή έξοδο, το σωστό χτένισμα μπορεί να αναδείξει το στυλ μας και να μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση. 

Από κομψές αλογοουρές και πλεξούδες μέχρι ατημέλητα updos και χαλαρά κύματα, οι επιλογές είναι αμέτρητες και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση και διάθεση. 

Ας εξερευνήσουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς και εύκολες ιδέες για χτενίσματα που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Χαμηλή αλογοουρά: Πιάσε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά και στρίψε την τούφα γύρω από το λαστιχάκι για ένα κομψό και σικάτο αποτέλεσμα.

pinterest

90s look: Χαλαρές μπούκλες με όγκο.

pinterest

Διαβάστε ακόμα: Το eirinika προτείνει τα καλύτερα γυναικεία κουρέματα για το φετινό φθινόπωρο – Μοντέρνες ιδέες για να ανανεωθείτε (φωτό)

Half up & half down: Πιάσε τα μισά μαλλιά σου πάνω και άφησε τα υπόλοιπα κάτω. Μπορείς να προσθέσεις ένα φιογκάκι για ένα πιο girly look.

pinterest

Ατημέλητο updo: Για ένα πιο χαλαρό και μοντέρνο look, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ατημέλητο updo. Άφησε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Εικόνα του pin με ιστορία

pinterest

Ποιο θα επιλέξετε;

Διαβάστε ακόμα: Το eirinika σας παρουσιάζει τα 5+1 μεγαλύτερα hair trends του φθινοπώρου - Οι top αλλαγές σε χτένισμα, χρώμα & κούρεμα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ