Δημοσιογράφος star 31χρονη του πολιτικού ρεπορτάζ έστελνε «σέξι» μηνύματα στον Ρόμπερτ Κένεντυ - Εκείνη αρραβωνιασμένη, αυτός ύπανδρος (φωτό)

Πως ξεκίνησε το ειδύλλιο;

Η δημοσιογράφος τους περιοδικού New York στην Ουάσινγκτον Ολίβια Νούζι, γιατί όπως φαίνεται είχε ερωτικές σχέσης με τον πρώην ανεξάρτητο υποψήφιο, Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ενώ κάλυπτε την προεκλογική του εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η 31χρονη πολιτική ρεπόρτερ παραδέχθηκε χθες το βράδυ ότι «η φύση ορισμένων επικοινωνιών μεταξύ εμού και ενός πρώην θέματος ρεπορτάζ έγινε προσωπική, αλλά δεν περιελάμβανε σωματική επαφή» μεταδίδει η «New York Post», χωρίς όμως να δώσει το όνομα του 70χρονου.

Η Olivia Nuzzi και ο RFK. Jr. έκαναν sexting ενώ εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη και εκείνος παντρεμένος.

Η σχέση τους ξεκίνησε όταν η δημοσιογράφος έγραψε ένα άρθρο για τον Κένεντι που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2023.

Λίγο αργότερα οι δύο τους άρχισαν να συνομιλούν. Κατά τη σύνταξη του άρθρου, η Nuzzi επισκέφθηκε το Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ.

«Ο κ. Κένεντι συνάντησε την Ολίβια Νούζι μόνο μία φορά στη ζωή του για μια συνέντευξη», δήλωσε εκπρόσωπος του Κένεντι στην Post, όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη σχέση τους.

Στη δήλωσή της, η Νούζι είπε ότι η σχέση «θα έπρεπε να είχε γνωστοποιηθεί. Λυπάμαι βαθύτατα που δεν το έκανα αμέσως και ζητώ συγγνώμη από όσους απογοήτευσα, ειδικά από τους συναδέλφους μου στο περιοδικό».

Για την ιστρορία, ο Κένεντι είναι παντρεμένος από το 2014 με την ηθοποιό του «Curb Your Enthusiasm» Τσέριλ Χάινς και είναι η τρίτη σύζυγός του, ενώ η Νούζι ήταν αρραβωνιασμένη με δημοσιογράφο του Politico, Ryan Lizza από το 2022.

Ωστόσο το ζευγάρι ακύρωσε το γάμο τις τελευταίες εβδομάδες λόγω αυτού του συμβάντος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ