Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Μόρτζου: Μαζί σου πέθανα κι εγώ - Ήταν μαζί για 24 χρόνια, στο πλευρό του έως την τελευταία του στιγμή

Η Γιούλη Ζήκου, σύζυγος του Γιάννη Μόρτζου αποχαιρετά τον αγαπημένο της

 

Ο Γιάννης Μόρτζος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 83 ετών.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Ασκληπιείο Βούλας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ μάλιστα είχε νοσηλευτεί και στις αρχές του καλοκαιριού, λόγω αναπνευστικού προβλήματος.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στο Instagram από το «Σπίτι του ηθοποιού», σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του συνεχώς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, αποχαιρέτησε τον ηθοποιό και επί 24 χρόνια σύντροφό της με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Μόρτζος: «Άφησε» την τελευταία του πνοή στα 84 – Είχε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ