Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριές της στη Γλυφάδα: «Οι δράστριες είναι ελεύθερες – Μπορεί να οργανώνουν τρίτη και μοιραία επίθεση» (βίντεο)

«Ζαλίζεται διαρκώς και θα μπούμε για εξετάσεις και μαγνητική», αποκάλυψε ο πατέρας της 14χρονης που δέχθηκε επίθεση στη Γλυφάδα

Ο πατέρας της 14χρονης, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Γλυφάδα, τόνισε πως φοβάται ιδιαίτερα για την ασφάλεια του παιδιού του, καθώς οι δράστριες είναι ελεύθερες και δεν φαίνεται να έχουν μετανιώσει.

«Οι δράστριες είναι ελεύθερες, άφαντες, ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη είτε από τις δράστριες, είτε από τις παρευρισκόμενες στο γεγονός ανήλικες, είτε οι γονείς αυτών. Ουδείς έχει ζητήσει συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει -με αυτές ελεύθερες και με το τρομερό μένος που τις διακατέχει- ότι δεν οργανώνουν αυτή τη στιγμή την τρίτη και ίσως μοιραία επίθεση προς το παιδί μου».

Σχολιάζοντας την κατάσταση της κόρης του, είπε: «Ζαλίζεται διαρκώς και θα μπούμε για εξετάσεις, μαγνητική κτλ», προσθέτοντας, μεταξύ άλλων: 

«Η αστυνομία και η δικαιοσύνη δεν μπορούν να διασφαλίσουν τη φυσική ασφάλεια του παιδιού μου. Έχω κινηθεί καθ’ όλα νόμιμα, εξαντλώντας κάθε ένδικο μέσο. Το αναζητάγανε (το παιδί) στη Γλυφάδα, να το πάνε, να το στήσουν εκεί που το στήσανε και να το διαλύσουνε. Το παιδί είναι εκτός σχολείου, θα γυρίσει κάποια στιγμή, απροστάτευτο, μη ξέροντας πώς θα χειριστούμε τη φυσική του ασφάλεια από εδώ και πέρα».

Δείτε ακόμα: Ντοκουμέντο: Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Γλυφάδα – Μπουνιές στο κεφάλι & κλωτσιές στην κοιλιά - Δεκάδες παιδία σηκώνουν τα κινητά & τραβούν βίντεο

Διαβάστε ακόμα: «Είχα ματώσει, δεν μπορούσα να αντιδράσω»: Συγκλονίζει η 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριες - «Ελάτε να τη δείρουμε» το κάλεσμα στη Γλυφάδα (βίντεο)


Διαβάστε ακόμα: Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Τη ζήλευαν επειδή ήταν όμορφη και άριστη μαθήτρια» - «Ο ιατροδικαστής φρίκαρε, έχει πολλά χτυπήματα» αναφέρει ο Σταύρος Μπαλάσκας (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ