Έλον Μασκ-Τζόρτζια Μελόνι: Κοιτάζονταν στα μάτια και οι ειδήσεις πήραν φωτιά - Είναι το ζευγάρι της χρονιάς; (φωτό)

Ταιριάζουν λέτε;

Love is in the air ή μήπως όχι;

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Έλον Μασκ και την Τζόρτζια Μελόνι.

Αφορμή στάθηκαν οι αγκαλιές και τα βλέμματα, που αντάλλαξαν σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, ο Μασκ απένειμε στη Μελόνι το βραβείο Global Citizen Award, περιγράφοντας την Ιταλίδα πρωθυπουργό ως «κάποια που είναι ακόμη πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι εξωτερικά» και προσθέτοντας ότι είναι «αυθεντική, ειλικρινής και στοχαστική».

Από την πλευρά της, η Μελόνι αναφέρθηκε στην «πολύτιμη ιδιοφυΐα» του Μασκ. Μετά την ομιλία της, σχετικά με την υπεράσπιση των δυτικών αξιών, ο Αμερικανός μεγιστάνας, που καθόταν στο πλάι της μητέρας του, σηκώθηκε όρθιος και τη χειροκρότησε.

Διαψεύδει τις φήμες ο Έλον Μασκ

Ωστόσο, ο ίδιος ο Μασκ απάντησε σε μία δημοσίευση σχετικά με την "σχέση" του με την Μελόνι.

Ο ιδρυτής της Tesla έγραψε: «Ημουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι».

Ο γοητευτικός πρώην σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι

Τον Οκτώβριο του 2023 η Τζόρτζια Μελόνι αποφάσισε να χωρίσει από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της, τον δημοσιογράφο Αντρέα Τζαμπρούνο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της έπαιξε το γεγονός ότι ο Τζαμπρούνο έκανε σεξιστικά σχόλια σε νεαρή συνάδελφό του και αναφορές σε μη επαγγελματικές υποθέσεις, με υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου.

Το βίντεο που «έκαψε» τον σύντροφό της

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα βίντεο που μετέδωσε η σατιρική εκπομπή Striscia la Notizia από τα παρασκήνια της εκπομπής που παρουσίαζε ο Τζιαμπρούνο στο κανάλι Rete4.

Στο απόσπασμα αυτό o πρώην σύντροφος της Μελόνι ακούγεται να χαριεντίζεται με μια συνάδελφό του προς την οποία λέει «γιατί δεν σε γνώρισα νωρίτερα;» ενώ παράλληλα την επαινεί για τις στιλιστικές της επιλογές και την ακουμπάει στην πλάτη.

 

Στο ίδιο απόσπασμα ο Τζιαμπρούνο φαίνεται να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα και να διαμαρτύρεται για την κριτική που έχει δεχθεί για την κόμμωση: «Δεν θα μου σπάσουν το αρχ@@@ με την κόμμωση, είμαι 42 ετών και έχω μαλλιά, όλοι εδώ μέσα είναι φαλακροί».

«Για μένα η μόνη γνώμη που μετράει είναι της Βιβιάνα» προσθέτει αναφερόμενος στην δημοσιογράφο Βιβιάνα Τζουλιέλμι επαινόντας το χρώμα του φορέματός της.

Διαβάστε ακόμη: Το βίντεο με τις αδιανόητες προτάσεις για σεξ τρίο του συντρόφου της Τζόρτζια Μελόνι σε τηλεπαρουσιάστριες - Έπιανε και τα απόκρυφα του

Διαβάστε ακόμη: Τζόρτζια Μελόνι: Xωρίζει μετά από 10 χρόνια με τον πατέρα του παιδιού της - ο παρουσιαστής «πιάστηκε» να φλερτάρει (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr