Υπόθεση Πελικό: Αυτοί είναι οι βιαστές της Ζιζέλ - Πυροσβέστης, διευθυντής σούπερ μάρκετ, ζωγράφος, διακοσμητής, επιχειρηματίας, οδηγός αγώνων

Η Daily Mail αποκάλυψε τα πρόσωπα των ανθρώπων που κατηγορούνται ότι βίασαν τη ναρκωμένη της Daily Mail φαίνεται 

Για πρώτη φορά τα βλέπουμε τα πρόσωπα των βιαστών της Ζιζέλ Πελικό της γυναίκας που νάρκωνε ο σύζυγός της Ντομινίκ και καλούσε μέσα από το διαδίκτυο άγνωστους να τη βιάσουν 

Προερχόμενοι από όλες τις ηλικίες, από κάθε πιθανό τρόπο ζωής και από διάφορα κοινωνικά στρώματα, οι επτά που αποκαλύπτονται στο ρεπορτάζ της Daily Mail φαίνεται να έχουν κατά τα άλλα ελάχιστα κοινά στοιχεία, αλλά συνδέονται μεταξύ τους από την υπόθεση Πελικό.

Διαβάστε ακόμα: Αρχεία Πελικό: «Νύχτα 24/2/2020 βιασμός με τον πυροσβέστη Ζακ- Δάχτυλα & στοματικό» - Η Ζιζέλ έκλεισε τα μάτια της στην προβολή των βίντεο μέσα στη δίκη 

Αυτοί είναι οι βιαστές της Ζιζέλ Πελικό

Μεταξύ των επτά ατόμων βρίσκεται ένας συνταξιούχος πυροσβέστης του Πολεμικού Ναυτικού, ένας 44χρονος διευθυντής σούπερ μάρκετ που μεταπήδησε στον κλάδο της πληροφορικής, ένας 43χρονος ζωγράφος και διακοσμητής, ένας 37χρονος αγρότης, ένας επιχειρηματίας και ένας 39χρονος που οδηγεί σε αγώνες με μοτοσικλέτες.


 

Οι επτά αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης ομάδας περίπου 50 ανδρών που, σε διάστημα μιας δεκαετίας, στρατολογήθηκαν μέσω διαδικτύου από τον Ντομινίκ Πελικό, συνταξιούχο ηλεκτρολόγο, γνωστό πλέον ως «Το τέρας της Αβινιόν», και προσκλήθηκαν στο σπίτι του για να βιάσουν τη σύζυγό του, αφότου την είχε αφήσει αναίσθητη με ισχυρά ηρεμιστικά.

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Πελικό - 54χρονος πολιτικός μηχανικός καταθέτει: "Την βίασα, βλέπω εφιάλτες - Έστειλα φωτό με το μόριο μου, είδα την Ζιζέλ ναρκωμένη με 5 άνδρες"

Οι επτά κατηγορούνται ότι πήγαν στο σαλέ των Πελικό κατόπιν συνεννόησης με τον σύζυγο, για να κάνουν σεξ με το ναρκωμένο θύμα.

Δείτε ακόμα: Η Gisèle Pelicot on camera χωρίς γυαλιά: «Χάρη σε όλους εσάς, έχω τη δύναμη να φέρω αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους» (φωτό & βίντεο)

Τι υποστήριξαν οι βιαστές

Ο κατηγορούμενος μοτοσικλετιστής είπε πως γνώρισε τον Πελικό μέσω ιστοσελίδας και ότι η συμμετοχή του στους βιασμούς ξεκίνησε μετά από ατύχημα το 2012.

Άλλοι κατηγορούμενοι διαψεύδουν τις κατηγορίες εναντίον τους.

Ο 72χρονος πυροσβέστης απολογήθηκε δημόσια στη Ζιζέλ Πελικό, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τη συμμετοχή του στο φρικτό έγκλημα. Άλλος κατηγορούμενος έχει δηλώσει πως δεν είχε τι να κάνει, παραμονή Πρωτοχρονιάς, και γι' αυτό πήγε να βιάσει τη Ζιζέλ Πελικό.

Από την άλλη, ένας από τους κατηγορούμενους ισχυρίστηκε ότι πίστευε ότι συμμετείχε σε ένα παιχνίδι συναινετικού σεξ. Ο 43χρονος, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού -γράφει η Daily Mail-, είπε πως επισκέφθηκε την οικία των Πελικό τον Ιούνιο του 2019 για να βιάσει τη Ζιζέλ, η οποία φαινόταν «σαν νεκρή», ενώ ο σύζυγός της κατέγραφε τη συνεύρεσή τους.

Διαβάστε ακόμα: Έξαλλη η Ζιζέλ Πελικό από ατάκα δικηγόρου ότι «υπάρχει βιασμός και βιασμός» - «Αυτοί οι άνδρες είναι έκφυλοι, διέπραξαν βιασμό» του απάντησε – Καταχεικροτήθηκε (βίντεο)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ