98! Τα κεριά που έσβησε η αειθαλής γιαγιά της Ιβάνκα Τραμπ - Η μαμά της αείμνηστης μαμάς της καταχαρούμενη με όλα τα εγγόνια & την φροντίστρια της

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για την οικογένεια της Ιβάνκα Τραμπ, καθώς γιόρταζε η αειθαλής γιαγιά!

Η μητέρα της μητέρας της (Ιβάνα) δηλαδή έγινε 98 ετών και φυσικά διοργάνωσαν ένα τέλειο πάρτυ.

Σε πρώτο πλάνο ήταν δύο μεγάλα μπαλόνια με τον αριθμό "98" ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και η φροντίστρια της εορτάζουσας πόζαραν με χαμόγελο στην κάμερα.

Η 42χρονη μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες του παρελθόντος και του παρόντος με πρωταγωνίστρια την 98χρονη γιαγιά της.

instagram @ivankatrump

"Σήμερα έχουμε τη χαρά να γιορτάσουμε τα 98α γενέθλια της γιαγιάς μου!

Οι ιστορίες της και το λαμπερό πνεύμα της φέρνουν τόσο πολύ φως στις ζωές μας.

Είμαι βαθιά ευγνώμων για κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε και για τη Rusa, την υπέροχη νοσοκόμα της, που φροντίζει την Babi σαν οικογένεια και έχει γίνει μέρος της δικής μας!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Το who is who της Ιβανκα Τραμπ

Η Ιβάνα Μαρί "Ιβάνκα" Τραμπ (γεν. 30 Οκτωβρίου 1981 στην Νέα Υόρκη), γνωστή και ως Γιαέλ Κουσνέρ, είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας και συγγραφέας, ανώτερη σύμβουλος του πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, από το 2017.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί η Ιβάνκα Τραμπ - Θυμάται τη μητέρα της δύο χρόνια μετά την απώλεια της - "Μας λείπεις & σε αγαπάμε" (φωτό)

Είναι το δεύτερο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ και παιδί της πρώτης γυναίκας του, Ιβάνα. Είναι το πρώτο εβραϊκό μέλος οικογένειας προέδρου των ΗΠΑ καθώς προσυλητίστηκε πριν το γάμο της με τον Τζάρεντ Κούσνερ.

instagram @ivankatrump

Είναι επιχειρηματίας τέταρτης γενιάς η οποία ακολούθησε τα χνάρια της προγιαγιάς της Ελίζαμπεθ, του παππού της Φρεντ και του πατέρα της, υπηρετώντας για ένα διάστημα ως εκτελεστική αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τραμπ.

Εμφανίστηκε ως κριτής στην τηλεοπτική σειρά The Apprentice, την οποία παρουσίαζε ο πατέρας της.

Διαβάστε ακόμη: H Ivanka Trump ... χίλιες & μία νύχτες στην Ινδία! Με παραδοσιακή ενδυμασία στο γάμο του πλουσιότερου ανθρώπου της χώρας - Δαντέλες & ζαφείρια! (φωτό)

Μετά την αποφοίτησή της από το Wharton, η Ιβάνκα εργάστηκε για το Forest City Enterprises ως διαχειριστή ακινήτων προτού ενταχθεί στον Οργανισμό Τραμπ στο 2005.

Είναι παντρεμένη με τον Τζάρεντ Κούσνερ (από το 2009) κι έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τους Αραμπέλα, Τζόσεφ και Θεοντόρ.

Διαβάστε ακόμη: Συγκινεί η Ιβάνκα Τραμπ: ''Tα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την μαμά μου - Το πένθος κατά την διάρκεια των γιορτών είναι δύσκολο'' (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ