Κέιτ Μίντλετον: Η αναπάντεχη εμφάνιση που ξάφνιασε τους θαυμαστές της - Είδε παράσταση μπαλέτου & έβγαλε φωτογραφία

Ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο

Ολοένα και πυκνώνουν οι εμφανίσεις της πριγκίπισσας Κέιτ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ ανακοίνωσε πριν μερικές εβδομάδες ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβαλλόταν για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Τελευταία δημόσια έξοδος της ήταν την Κυριακή όταν παρευρέθηκε στην καθιερωμένη λειτουργία στην εκκλησία Crathie Kirk στη Σκωτία κοντά στο Balmoral.

Τώρα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στα social media με τον Γουίλιαμ, αποκάλυψε στους fans ότι παρακολούθησε την παράσταση Ζιζέλ στο Αγγλικό Εθνικό Μπαλέτο στο Sadlers Wells.

"Συγχαρητήρια και ευχαριστώ το @ENBallet και το @Sadlers_Wells για τη δυνατή, συγκινητική και εμπνευσμένη ερμηνεία της Ζιζέλ του Akram Khan. Η δημιουργικότητα στα καλύτερά της! C", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Απόντες από τον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας

Όσο για το ποιοι θα εκπροσωπήσουν την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας στον γάμο της Θεοδώρας, φαίνεται ότι ούτε αυτή τη φορά δεν θα δούμε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη πλευρά της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αναμένεται να παραστεί η πριγκίπισσα Άννα, η αδελφή του βασιλιά Κάρολου. Η ίδια είχε έρθει στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της και για την κηδεία του τέως στις 16/01/2023.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπισσα Κέιτ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες - Πήγε στην εκκλησία με τον καλό της, Γουίλιαμ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ