Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «H κατάσταση είναι σταθερή, η αιμορραγία δεν εξελίσσεται» - Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας (βίντεο)

«Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς», πρόσθεσε.

«Σταθερή και κρίσιμη» είναι η κατάσταση υγείας της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας, Μαρινέλλας, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.

Προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», είπε χαρακτηριστικά.


«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» πρόσθεσε.

Επιπλέον, όπως δήλωσε η κ. Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, σημειώνοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Τα πρώτα λόγια στην κόρη της, Τζωρτίνα - "Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμη" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Λίλα Σταμπούλογλου για τη στιγμή κατάρρευσης της Μαρινέλλας: Δεν είναι μόνο τα ΜΜΕ που πουλάνε τον πόνο στις οθόνες - Τις πουλάνε και οι χρήστες στα προφίλ τους - Ηδονοβλεψίες

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα: Σταθερή και κρίσιμη η κατάστασή της – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ