Όλος ο ισπανικός θρόνος στην Αθήνα! - Η πρώην βασίλισσα Σοφία με την αδελφή της, Ειρήνη και τις κόρες της, Έλενα & Κριστίνα & τα εγγόνια της (φωτό)

Μόνο ο Φελίπε έλειπε!

Το pre-wedding party, υπερπαραγωγή της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ πραγματοποιήθηκε χθες με 250 λαμπερούς καλεσμένους στο Βυζαντινό Μουσείο.

Μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας και της ισπανικής «έδωσαν» το παρών!

Από την ελληνική royal οικογένεια, είδαμε όλα τα αδέλφια της Πριγκίπισσας Θεοδώρας, τον Παύλο, τον Νικόλαο, το Φίλιππο και την Αλεξία με τους συζυγούς τους, και φυσικά την μητέρα της Άννα Μαρία.

Σύσσωμη ήταν όμως και η royal οικογένεια της Ισπανίας.

Η Βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία έδωσε το παρών με την καθηλωμένη στο αναπηρικό αμαξίδιο, αδελφή της Πριγκίπισσα Ειρήνη, τις κόρες της και τα εγγόνια της.

Με την εσάρπα με τα τριαντάφυλλα είναι η Πριγκίπισσα Ελένα και δίπλα της με την satin balloon φούστα σε τιρκουάζ χρώμα, η αδελφή της Κριστίνα.

Να σημειωθεί, ο Βασίλισσα Σοφία και η Πριγκίπισσα Ειρήνη ήταν οι μικρές αδελφές του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, συνεπώς και θείες της Πριγκίπισσας Θεοδώρας.

Η Βασίλισσα Σοφία πέρα από τον νυν Βασιλιά της Ισπανίας, τον Φελίπε έχει και δυο κόρες την Έλενα και την Κριστίνα, οι οποίες έδωσαν το παρών μαζί τους.

Γιαγιά και εγγονή συγκλόνισαν με τις κομψές παρουσίες τους!

Από τα 8 εγγόνια της Βασίλισσας Σοφίας ήταν μόνο τα 2 εκεί, ο Μιγκέλ και η Ιρένε, τα δυο από τα 4 παιδιά της κόρης της, Κριστίνα.

Διαβάστε ακόμα: Pre-wedding party, Πριγκίπισσας Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Οι απίθανες εμφανίσεις των royals – Λατρέψαμε το Louis Vuitton φόρεμα της Μαρί Σαντάλ & το δαντελένιο της Νίνα Φλορ (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Pre-wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο: Η στιγμή που η Πριγκίπισσα Θεοδώρα & Μάθιου Κουμάρ χόρεψαν τη «Δραπετσώνα» του Μπιθικώτση – Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ