Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Δείτε φωτό από την άφιξη της υπέρλαμπρης νύφης - Τη συνόδευσε στη Μητρόπολη ο αδελφός της, Πρίγκιπας Παύλος

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα "έστησε" τον γαμπρό, μισή ώρα

Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε Πριγκίπισσα Θεοδώρα στη Μητρόπολη, συνοδευόμενη από τον μεγάλο αδελφό της, Πρίγκιπα Παύλος με το ασημένιο τζιπ τους τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο γαμπρός, Μάθιου Κουμάρ έφτασε από νωρίς στην Μητρόπολη με τον γάμο να έχει προγραμματιστεί στις 17:30. 

Το μυστήριο θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Δείτε φωτό από την άφιξη της νύφης

 

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, o Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.

Η βασίλισσα Άννα Μαρία με τον πρίγκιπα Νικόλαο

Η Άννα Μαρία με τον γιο της Νικόλαο

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να καταφθάνουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών οι υψηλοί προσκεκλημένοι της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ για τον γάμο του ζευγαριού.

Δείτε ακόμα: Βασιλικός γάμος στην Αθήνα: Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ – Έφτασαν οι λαμπεροί προσκεκλημένοι – Από την Νίνα Φλορ & τον πατέρα της ως την Ντόρα Μπακογιάννη (φωτό)
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ