Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Πανέμορφες η Μαρία Ολυμπία & η Αριέττα ως παράνυμφοι – Οι αγαπημένες ξαδέλφες φρόντισαν να φτάσει τέλεια η θεία τους στην εκκλησία (φωτό)

Οι ανιψιές μαζί για την αγαπημένη τους θεία.

Χθες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου η μικρότερη κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, η Θεοδώρα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη Αθηνών.

Η εκκλησία στολίστηκε με λευκά άνθη και μπλε  χαλί.

Οι εντυπωσιακοί καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στην εκκλησία από τις 17:00 και την Θεοδώρα την συνόδευσε στην εκκλησία ο αδελφός της Παύλος.

Μπορεί η νύφη όπως ήταν λογικό να έκλεψε την παράσταση με το εκπληκτικό νυφικό δια χειρός Σήλια Κριθαριώτη.

Ωστόσο το ίδιο όμορφες ήταν και οι παράνυμφοι.

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα είχε προνοήσει και είχε ζητήσει από την αγαπημένη της σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη μπλε satin φορέματα για τις παράνυμφες.

Η Μαρία Ολυμπία, η πρωτότοκη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ μαζί με την Αριέττα την πρωτοτόκη της αδελφής τους της Αλεξίας φωτογραφήθηκαν μαζί.

Οι ξαδελφούλες ήταν δυο πανέμορφες παράνυμφοι.

μαρια ολυμπια

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Ολυμπία πήρε πολύ στα σοβαρά τον ρόλο της παρανύμφου και έκανε ό,τι μπορούσε για να είναι τέλεια η νύφη κατά την είσοδό της στην εκκλησία.

μαρια ολυμπια

Δεν δίστασε να πέσει στο πάτωμα για να τέλεια η θεία της μπαίνοντας στην εκκλησία.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλικός Γάμος: Το off shoulder νυφικό της Πριγκίπισσας Θεοδώρας δια χειρός Σήλια Κριθαριώτη ήταν παραμυθένιο – To δαντελένιο πέπλο & η Cartier τιάρα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Καρέ-καρέ το πρώτο φιλί των νεόνυμφων - Δείτε φωτό μετά το μυστήριο από την έξοδο της βασιλικής οικογένειας

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Μπλάτνικ: Ηχηρή η απουσία της από τον γάμο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας & του Μάθιου Κουμάρ – Που ήταν η πρώην σύζυγος του Νικόλαου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ