Νίκος Μουτσινάς: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα – Η κατάσταση της υγείας του είναι ελεγχόμενη (βίντεο)

Αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής και κωμικός, Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με την «Espresso», ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίασε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και γαστρεντερολογικά προβλήματα.

Οι γιατροί μόλις το έμαθαν, τον συμβούλευσαν να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είναι ελεγχόμενη και πιθανότατα να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή.


Ωστόσο,  η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε τονίσει στην εκπομπή «Ηappy Day» την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου πως δύο άνθρωποι από τον χώρο της σόουμπιζ νοσηλεύονται στο «Υγεία», όπου βρίσκεται η Μαρινέλλα, χωρίς να δώσει ονόματα.

Για την ιστορία, ο  Νίκος Μουτσινάς πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Alpha με τη βραδινή εκπομπή «ΝΜ Βραδιάτικα».

Διαβάστε ακόμα: Πένθος για τον Νίκο Μουτσινά: «Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινή» - Αποχαιρετά τον αγαπημένο σκύλο, Άντι

Διαβάστε ακόμα: Safari στην Κένυα για μια τρελοπαρέα: Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκος Μουτσινάς, Ευγενία Σαμαρά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Το καταδιασκεδάζουν στην Αφρική

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ