Κρητίκαρος έγινε ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου» (βίντεο)

Ο ηθοποιός τόνισε πως θέλει να μιλήσει μόνο για τα επαγγελματικά του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε στην εκπομπή Weekenders και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την νέα σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί, το «Grand Hotel», αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο Κρητικός ηθοποιός τόνισε πως θέλει να μιλήσει μόνο για τα επαγγελματικά του.

Δεν αναφέρθηκε στο όνομα της Δανάης Παππά και τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σχέση μαζί της. 

Η ηθοποιός ωστόσο έχει απαντήσει από τη δική της πλευρά, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δείτε την συνέντευξη:


«Περιφρουρώ την προσωπική μου ζωή με ηρεμία, ψυχραιμία και δεν έχω να κρύψω τίποτα. Απλά κάνω τη δουλειά μου. Αν έχεις στο πλευρό σου κάποιον άνθρωπο εκτός χώρου που σε καταλαβαίνει και σε αντιλαμβάνεται καλό είναι να έχεις μια σχέση εκτός χώρου. Αν πάλι αυτή τη σχέση την πετύχεις μέσα στη δουλειά ακόμη καλύτερα. Αυτό έχει να κάνει με τους ανθρώπους, δεν κάνει η δουλειά τις σχέσεις. Αυτό φτιάχνεται με το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Η δουλειά παίζει βασικό ρόλο, αναγκαστικά

Ποτέ δεν είχα την προσωπική μου ζωή πάνω από την επαγγελματική κι αντίστοιχα. Θεωρώ ότι όλα είναι σε ένα επίπεδο. Όπως είπα και πριν, δεν κρύβομαι. Έξω είμαι, κυκλοφορώ, μιλώ με τον κόσμο. Όποιος θέλει να μου μιλήσει και να έρθει στο θέατρο. Μία φυσιολογική ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά με εμένα» είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης με τον Δημήτρη Πανόπουλο να απαντά: «Όπως καταλαβαίνετε, η ερώτηση που θέλετε να κάνουμε για να τη διαψεύσει δεν θα γίνει γιατί δεν θέλουμε».

«Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου» συνέχισε ο ηθοποιός με τον Δημήτρη Πανόπουλο να αναφέρει: «Μα, δεν σε ρώτησα τίποτα».

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Γεροντιδάκης: Μυστικός γάμος για τον Μελέτη των ''Άγριων Μελισσών'' - Πότε παντρεύτηκε την καλή του Άσπα Κωνσταντοπούλου;

Διαβάστε ακόμα: ανάη Παππά - Γιώργος Γεροντιδάκης: Έγιναν ζευγάρι & στην πραγματική ζωή μετά τον «Σασμό» - Χώρισαν ίδια περίοδο από τους πρώην συντρόφους τους (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ