Οι Ισπανίδες royal καλεσμένες στον γάμο της Θεοδώρας - Βασίλισσα Σοφία με την ασθενή αδερφή της πριγκίπισσα Ειρήνη & τις κόρες της, Ινφάντα Έλενα & Κριστίνα (φωτό)

Καλλονή η εγγονή της Σοφίας και κόρη της Κριστίνα, Irene

Το απόγευμα της 28ης Σεπτεμβρίου, τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, ο γάμος της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του αγαπημένου της, Matthew Kumar.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, 'Ανδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β΄ με κουμπάρους μεταξύ άλλων, τα αδέλφια της νύφης Παύλο, Νικόλαο και  Φίλιππο Γλύξμπουργκ.

Η είσοδος του ναού έχει στολιστεί με λευκά άνθη ενώ αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς για να δει το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη του στιγμή.

Ανάμεσα στις royal οικογένειες που παρευρέθηκαν ξεχώρισε εκείνη της Ισπανίας.

Η Βασίλισσα Σοφία έδωσε το "παρών" με την συνοδεία της ασθενούς αδερφής της, Ειρήνης και τον παιδιών της, Ινφάντα Έλενα και Κριστίνα.

Μάλιστα, είδαμε και την καλλονή εγγονή της και κόρη της Κριστίνα και του Iñaki Urdangarin, Irene Urdangarin.

H 19χρονη royal διατηρεί χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά αναπόφευκτα τράβηξε τα βλέμματα επάνω της.

Για την περίσταση η stylish γαλαζοαίματη φόρεσε ένα animal print σύνολο σε maxi μήκος, ενώ το κάλυπτε ένα διάφανο μπλε πανωφόρι.

Η γιαγιά της, Σοφία, επέλεξε ένα φόρεμα σε bold pink τόνο με πιέτες στη φούστα επίσης σε maxi μήκος.

Η μοναδική αυτή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Ισπανού σχεδιαστή μόδας, Alejandro de Miguel.

Η Βασίλισσα ολοκλήρωσε την εμφάνιση με διαμαντένια κοσμήματα και μια εντυπωσιακή καρφίτσα σε σχήμα φιόγκο.

Η μεγαλύτερη κόρη της, Ινφάντα Έλενα προτίμησε ένα πουά φόρεμα με κοντό μανίκι, ενώ η αδερφή της Ινφάντα Κριστίνα έβαλε ένα γαλάζιο ντραπέ φόρεμα.

Αν και ασθενής, η πριγκίπισσα Ειρήνη τίμησε την ανιψιά της, Θεοδώρα.

Διαβάστε ακόμη: Άννα-Μαρία: Η εμβληματική εμφάνιση στον γάμο της κόρης της, Θεοδώρας - Το ιδιαίτερο κόσμημα με τα λευκά μαργαριτάρια & handmade τσάντα της αδερφής της, Βασίλισσας Μαργκρέτε (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασιλικός γάμος Θεοδώρας: Όλα τα clutches που κράτησαν στον γάμο & στο pre-wedding party οι υψηλές καλεσμένες - Γυάλινα ή σατέν, περίτεχνα ή μίνιμαλ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: 29 + 1 φωτογραφίες από το γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ

Γάμος πριγκίπισσας Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Τα 6+1 βίντεο - Η άφιξη της νύφης με τον αδερφό της, Παύλο & η κοπή της εντυπωσιακής τετραώροφης τούρτας

Νίνα Φλορ: Με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της, Τόμας στον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας - Το φόρεμα αξίας 2.700 ευρώ & οι ιδιαίτερες γόβες Manolo Blahnik (φωτό)

Πριγκίπισσα Αλεξία: Οι κόρες της ντύθηκαν με ρούχα της μαμάς για τον γάμο της πριγκίπισσας Θεοδώρας! Που τα έβαλε στο παρελθόν η μεγαλύτερη αδερφή της νύφης;

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Η παραμυθένια τελετή, οι λαμπεροί καλεσμένοι & το τρισευτυχισμένο ζεύγος (φωτό & βίντεο)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Πανέμορφες η Μαρία Ολυμπία & η Αριέττα ως παράνυμφοι – Οι αγαπημένες ξαδέλφες φρόντισαν να φτάσει τέλεια η θεία τους στην εκκλησία (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας: Οι πιο εντυπωσιακοί άνδρες – Carlos ο σύζυγος , Carlos & ο γιος της πρωτότοκης Αλεξίας (φωτό)

Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Ταΐζουν ο ένας τον άλλον από την τετραώροφη εντυπωσιακή τούρτα τους – Ο γαμπρός δεν σταματούσε να χορεύει από ευτυχία (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ