Gwyneth Paltrow – Brad Falchuck: Το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει 6 χρόνια γάμου – Η τρυφερή αφιέρωση της ηθοποιού & το καυτό φιλί (φωτό)

Το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα φιλί, ενώ κάθεται πάνω σε ένα SUP μέσα σε μία λίμνη.

Η αγαπημένη μας και πολύ στιλάτη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροού γιορτάζει τα 6 χρόνια γάμου με τον καλό της, Μπραντ Φάλτσουκ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου για αυτή την τόσο σημαντική της μέρα έκανε μια ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Σε αυτό το ρομαντικό στιγμιότυπο, το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα φιλί, ενώ κάθεται πάνω σε ένα SUP μέσα σε μία λίμνη.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Hamptons μπροστά στη μαμά της Blythe Danner και τους φίλους τους Robert Downey Jr, Jerry Seinfeld, Benji Madden και Rob Lowe τον Σεπτέμβριο του 2018.

Image

Για την ιστορία, η Paltrow έχει δυο παιδιά με τον τραγουδιστή των Coldplay, on Chris Martin.

Tην Apple και τον Moses. Παντρεύτηκαν το 2003 και ήταν μαζί για 10 χρόνια πριν «αποσυνδεθούν συνειδητά». Οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2016.

Διαβάστε ακόμα: Gwyneth Patrow: Επιστρέφει στον κινηματόγραφο μετά από 5 χρόνια – «Με έπεισε η κόρη μου, γιατί είναι ερωτευμένη με τον Timothy Chalamet» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Gwyneth Paltrow – Brad Falchuck: Τα lovebirds κάνουν βόλτα στα Hamptons λίγο πριν την 6η επέτειο γάμου τους – Μοιάζουν με έφηβοι με αυτά τα νεανικά looks (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ