Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Μίνω Μάτσα – Λαμπερή με maxi αέρινο φόρεμα & Bottega Veneta clutch στο Ηρώδειο (φωτό & βίντεο)

Έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.

Τρεις μέρες αφότου ανακοίνωσε την κρίση του γάμου της η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη από τον σύζυγό της και συνθέτη Μίνωα Μάτσα, την είδαμε στο Ηρώδειο.

Η ίδια εξέδωσε ανακοίνωσε όπου αναφέρεται:

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Αυτή, λοιπόν, η εμφάνιση της ήταν η πρώτη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μόνη στο Ηρώδειο με εντυπωσιακή μάξι τουνίκ μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Μίνω Μάτσα

Μόνη της με μια φίλη βρέθηκε η Υπουργός Τουρισμού στο Ηρώδειο όπου παρακολούθησε τη συναυλία "Για την Ίμβρο".

Να πούμε ότι παρά τις δυσκολίες που περνάει έδειχνε πολύ λαμπερή.

Για αυτή την σημαντική συναυλία επέλεξε ένα μάξι αέρινο, μαύρο φόρεμα με ανοίγματα στους ώμους. 

Όλγα Κεφαλογιάννη

Το look απογειώθηκε με ένα clutch του οίκου μόδας, Bottega Veneta.

Τέλος, η υπουργός Τουρισμού έκανε δηλώσεις στην κάμερα του "Πρωινού" αναφέροντας:


«Παιδιά τα έχουμε πει όλα, τα έχουμε στείλει. Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό, αυτή η συναυλία ήταν μια συναυλία για την Ίμβρο, πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι… Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει τις χαμένες πατρίδες», αρκέστηκε να δηλώσει.

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Το χρονικό ενός έρωτα - Ο γάμος, τα δίδυμα κοριτσάκια τους & ο απρόσμενος χωρισμός (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Τόκιο: Business as usual! – Το βίντεο από την σύσκεψη με τους επικεφαλής κολοσσών εταιρειών της Ιαπωνίας

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ