Αθηνά Οικονομάκου: «Εύκολο δεν είναι τίποτα σε ένα διαζύγιο – Ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να χωρίσω - Νιώθω πολύ ασφαλής στη νέα μου σχέση» (βίντεο)

«Συνδύασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες, πριν το διαζύγιο», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή στην εκπομπή, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, δέχτηκε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να αναφέρει ότι νιώθει πολύ ασφαλής στη νέα της σχέση.

«Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, είναι ότι πλέον ξέρω να διακρίνω πιο εύκολα το τι πρέπει να με νοιάζει και τι όχι, και σε τι επίπεδο. Ξέρω πώς νιώθω εγώ για εμένα, την ασφάλεια που νιώθω εγώ για εμένα και τα συναισθήματά μου, τις αποφάσεις μου. Αυτό με οδηγεί στις πράξεις και νιώθω τόσο ασφαλής για να το κάνω. Δεν προέκυψε, δεν ήταν κατά λάθος, ήταν κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συνειδητής απόφασης», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου για τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα και τις σχετικές αναρτήσεις της στο Instagram.

«Συνδύασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής στη νέα μου σχέση. Είμαι σε ένα χώρο που αργά ή γρήγορα θα έβγαινε, και από το να βγει με έναν τρόπο που δεν θα ήταν όπως θέλω εγώ και να είχα όλο το κυνηγητό των δημοσιογράφων, των παπαράτσι, στο σπίτι μου, με τα παιδιά μου, θεώρησα ότι είναι πιο ασφαλές και τίμιο από την πλευρά μου να το δείξω από μόνη μου, από το να βγει μία φωτογραφία που δεν θα είναι εγκεκριμένη από εμένα οποιαδήποτε στιγμή», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.


«Το έδειξα μόνη μου, τους κάλυψα όλους και τους το “έκαψα” κιόλας το θέμα, οπότε δεν είχε κανένα νόημα να το συζητάμε πολύ. Θεωρώ ότι είναι καλύτερα έτσι», συμπλήρωσε.

«Εύκολο δεν είναι τίποτα σε ένα διαζύγιο. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, είναι πολύ δύσκολο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, περνάς πάρα πολλές φάσεις», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου για το διαζύγιό της από τον επί 7 χρόνια σύζυγό της.


«Ήταν εύκολο με την έννοια ότι ήμουν απόλυτα σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφασή μου. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε και καταλήξαμε σε αυτό από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου, με πολλή αγάπη και ωριμότητα, και ανακοινώθηκε κιόλας, δεν θεωρώ ότι κοίταξα ποτέ πίσω να πω “αν είχα κάνει αυτό ή αν γινόταν το άλλο”. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο και για τους δύο μας και για τα παιδιά μας. Αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου», πρόσθεσε η ίδια.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ήταν μαζί για 7 χρόνια και έχουν δυο παιδιά, την Σιέννα και τον Μάξιμο.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Τα lovebirds χορεύουν αγκαλιά στην Μύκονο – «Η καουμπόισσά μου», της γράφει ο ερωτευμένος μπασκετμπολίστας (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Το ερωτευμένο ζευγάρι και στην Χίο! – Το tour στα ελληνικά νησιά δεν σταματά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ