Christian Louboutin: Το φαντασμαγορικό fashion show στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού – Πισίνες, χρώματα, αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης & οι κλασικές γόβες στιλέτο (φωτό & βίντεο)

Οι εικόνες είναι απίθανες!

Christian Louboutin «έκλεψε» την παράσταση για ακόμα μια φορά με μια θεϊκή και διασκεδαστική επίδειξη μόδας.

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ο σχεδιαστής μόδας παρουσίασε την νέα του συλλογή με ένα σόου με αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης και τον ίδιο τον σχεδιαστή να βουτά στην πισίνα.

Αντί για πασαρέλα, υπήρχε πισίνα και αντί για μοντέλα είχαμε κολυμβήτριες.

Τα μοντέλα εισήλθαν μέσω μιας τσουλήθρας σε σχήμα γόβας στιλέτο φορώντας παπούτσια Louboutin.

15 Γαλλίδες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης των Ολυμπιακών Αγώνων εκτέλεσαν ένα  συγχρονισμένο πρόγραμμα αναδεικνύοντας τις νέες γόβες Miss Z, στην επίδειξη με τίτλο «Paris is Louboutining», μια παράφραση του «Paris is Burning».

Η απόφαση του Christian Louboutin 

Σύμφωνα με το επίσημο site του, ο Christian Louboutin, ο ιδρυτής του ομώνυμου brand, δήλωσε ότι του αρέσει να «κάνει πράγματα με παπούτσια εκεί που δεν περιμένεις να δεις παπούτσια» και έμεινε μάλιστα άναυδος από το γεγονός ότι οι γόβες του άντεξαν κατά τη διάρκεια των προβών.

Δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα το σοου από το να πέσει μέσα στην πισίνα.

Ο Christian Louboutin πάντως φάνηκε να το διασκεδάζει περισσότερο από όλους, καθώς μπήκε στην πισίνα από την τσουλήθρα – στιλέτο.

Διαβάστε ακόμα: Η Vogue τη Ελλάδας έφερε τους μαικήνες της μόδας στην Αθήνα: Christian Louboutin, Jean-Paul Gaultier, Olivier Rousteing (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ο Christian Louboutin γιορτάζει! 30 χρόνια έγιναν οι εμβληματικές, θηλυκές γόβες με την κόκκινη σόλα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ