Φωτεινή Αθερίδου: «Με ρωτούσαν στο σχολείο αν μένουμε σε παλάτι, επειδή έβλεπαν τον πατέρα μου στην τηλεόραση - Έλεγα ότι είναι υδραυλικός» (βίντεο)

Η επική της απάντηση!

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» και έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την ερώτηση που δεχόταν από τους συμμαθητές της για τον πατέρα της 

Η επική της απάντηση!

«Στο δημοτικό όταν με ρωτούσαν έλεγα ότι ο μπαμπάς μου είναι υδραυλικός. Ερχόντουσαν τα παιδάκια και με ρωτούσαν αν μένουμε σε παλάτι. Δε μπορούσαν να κάνουν εικόνα ότι κάποιος που βλέπουν στην τηλεόραση, μένει σε κανονικό σπίτι. Ντρεπόμουν όταν με ρωτούσαν τέτοια πράγματα και έλεγα ότι είναι συνωνυμία και ο μπαμπάς μου είναι υδραυλικός» είπε αρχικά η Φωτεινή Αθερίδου.

Και πρόσθεσε: «Στο δρόμο τον σταματάγανε για φωτογραφίες. Με ενοχλούσε. Δε θυμάμαι ακριβώς γιατί. Ένιωθα σαν να διεκδικούν έναν χώρο που δεν είναι δουλειά τους».


Οι γονείς της Φωτεινής Αθερίδου είναι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελένη Γκασούκα.

Η ηθοποιός έχει δυο γιούς με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Διαβάστε ακόμα: Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής»-Πώς αποφάσισαν να παντρευτούν με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα

Διαβάστε ακόμα: Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου : Έφερε στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, ένα αγοράκι - Η πρώτη της ανάρτηση (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr