Angelina Jolie – Brad Pitt: Τέλος η διχόνοια! – Η star απέσυρε την μήνυση για το περιστατικό στο αεροπλάνο με τον γιο της Pax (φωτό)

Τέλος μιας εποχής;

Η Αντζελίνα Τζολί «κλείνει» ένα νομικό κεφάλαιο.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός απέσυρε πρόσφατα την αγωγή της, η οποία σχετίζεται με την έρευνα για το περιστατικό του 2016 στο αεροπλάνο με τον τότε σύζυγό της Μπραντ Πιτ.

«Οι διάδικοι αυτής της αγωγής δια του παρόντος ορίζουν να απορρίψουν αυτήν την αγωγή με προκατάληψη».

Το περιοδικό E! News επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Jolie για σχόλια, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση.

Η αγωγή κατατέθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2022 βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA), με την ενάγουσα να ζητά τη δημοσιοποίηση εγγράφων σχετικά με ένα υποτιθέμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε ιδιωτικό τζετ.

Η ενάγουσα είπε στην κατάθεσή της, που έλαβε το NBC News, ότι ο τότε σύζυγός της «φέρεται να είχε επιτεθεί σωματικά και λεκτικά» σε αυτήν και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με αεροπλάνο, προκαλώντας τους να βιώσουν «διαρκή σωματικά και ψυχικά τραύματα ως αποτέλεσμα της επίθεσης».

Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ Πιτ επιτέθηκε σε ένα από τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια πτήσης αεροπλάνου το 2016.

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie για Brad Pitt: «Με κακοποιούσε σωματικά, πριν το περιστατικό στο αεροπλάνο» - «Όταν άγγιξε τα παιδιά μου, έφυγα» (φωτό)

Οι ισχυρισμοί στην αγωγή φαίνεται να ταιριάζουν με μια έκθεση του FBI για το περιστατικό αυτό που αφορούσε την Jolie και τον Pitt.

Τελικά, οι εισαγγελείς δεν απήγγειλαν κατηγορίες εναντίον του Πιτ - ο οποίος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς κακοποίησης - σε σχέση με το περιστατικό με το αεροπλάνο. 

Όπως είπε ένας ομοσπονδιακός εκπρόσωπος στο E! News τον Νοέμβριο του 2016, πέντε εβδομάδες μετά την πτήση, «Το FBI διεξήγαγε επανεξέταση των περιστάσεων και δεν θα συνεχίσει περαιτέρω έρευνα».

Η ενάγουσα ζήτησε επίσης να σφραγιστεί η αγωγή της, αν και ένας δικαστής απέρριψε το αίτημα, σύμφωνα με το NBC News.

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, αναφέροντας την ημερομηνία χωρισμού τους ως την ημέρα μετά το αεροπορικό περιστατικό. 

Αν και ανακηρύχθηκαν νόμιμα ανύπαντροι το 2019, το πρώην ζευγάρι είναι τα τελευταία χρόνια μπλεγμένο σε μια νομική μάχη για το Château Miraval, τον κάποτε κοινό γαλλικό αμπελώνα και οινοποιείο τους.

 Διαβάστε ακόμα: Αντζελίνα Τζολί: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της Παξ, αφού βγήκε από την εντατική – Συνόδευσε την μητέρα του στο κόκκινο χαλί στο Τορόντο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Αντζελίνα Τζολί: Οικογενειακή "απόδραση" στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας - Με vintage λευκό φόρεμα της αείμνηστης, Madame Grès (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr