Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Δικαστική απόφαση τον υποχρεώνει να εγκαταλείψει την μεζονέτα που είχαν αγοράσει μαζί (βίντεο)

Το ζευγάρι ήταν 12 χρόνια μαζί.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό» έφερε στην δημοσιότητα ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην συντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.

Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο μουσικός παραγωγός θα πρέπει μέσα σε σύντομα διάστημα να αποχωρήσει από το σπίτι στο οποίο μένει στα νότια προάστια, καθώς το μισό ανήκει στην τραγουδίστριά.

Στη συνέχεια θα γίνει πλειστηριασμός και τα χρήματα θα πρέπει να μοιραστούν ισόποσα με την Έλενα Παπαρίζου.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει τη μεζονέτα το 2006 και ο Τόνυ Μαυρίδης έμενε εκεί παρά τον χωρισμό του με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Και οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση έχει τελεσιδικήσει.


Η πρώτη δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη

Ωστόσο, ο Τόνυ Μαυρίδης επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» και είπε ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη μεζονέτα στην οποία μένει στα νότια προάστια. 

Έχει καταθέσει εξωδικαστικά στην Έλενα Παπαρίζου μία πρόταση που το ποσό φτάνει κοντά στα χρήματα που έχουν επιδικαστεί, θέλοντας ουσιαστικά να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που ανήκει στην τραγουδίστρια και περιμένει την απάντησή της.


Για την ιστορία, από το 1999 έως το 2011 διατηρούσε σχέση με τον μουσικό παραγωγό Τόνυ Μαυρίδη.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Παπαρίζου για «Eurovision»: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που δέχτηκα αυτήν την πρόταση από την ΕΡΤ»

Διαβάστε ακόμα: Εκθαμβωτική η Νο1 μας Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision: Με Vrettos Vrettakos gold & blue set – Τα ολόισια χρυσαφένια μαλλιά νεράιδας (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr