Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλέφωνο: «Έλα Κώστα» (Καραμανλής) - «Έλα Αντώνη» (Σαμαράς): Θα πάμε όλοι Ρηγίλλης;

Στις 4 Οκτωβρίου τα γενέθλια των 50 χρόνων της ΝΔ με street party

Δύο τηλέφωνα έκανε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους δύο πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή.

Σκοπό της συνομιλίας τους ήταν να τους καλέσει προσωπικά στη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, στην εκδήλωση στη Ρηγίλλης στις 4 Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Καραμανλής αν και δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πάει στην εκδήλωση, φαίνεται πως δεν είναι αρνητικός να είναι «παρών» στα γενέθλια του κόμματος. 

Από την άλλη ούτε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος διατηρεί μία απόσταση από την ηγεσία του κόμματος, δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για το απόγευμα της Παρασκευής.

Street party στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της ΝΔ

Στη ΝΔ ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή με τη μορφή street party που θα γίνει στη Ρηγίλλης για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος. 

Πέρα από τον πανηγυρικό χαρακτήρα, θα δοθεί το μήνυμα, όπως εκτιμούν, της συσπείρωσης και του κοινού σκοπού για τα μέλη του κόμματος, ειδικά σε μια συγκυρία κατά την οποία «η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που λειτουργεί οργανωμένα και έχει σχέδιο για το μέλλον της χώρας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr