Το Grand Palais στο Παρίσι άνοιξε ξανά! - Υποδέχθηκε την Chanel με πολλά αστέρια μαζί - Το κλουβί της θρυλικής σχεδιάστριας μόδας, στο επίκεντρο (φωτό & βίντεο)

H εγγονή του Elvis Presley τραγούδησε μέσα από το λευκό κλουβί το When Doves Cry του Prince.

O oίκος μόδας Chanel έκανε το δυναμικό comeback στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η Chanel έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας μέσα στο Grand Palais στο μεγάλο ιστορικό κέντρο και εκθεσιακό χώρο, το οποίο ξανά ξεκίνησε.

Ο εμβληματικός  οίκος μόδας έχει πολύ καλή και ισχυρή σχέση με το μουσείο, καθώς παρουσιάζει τα shows του εκεί από το 2005.

Η συλλογή που μας παρουσίασε τώρα πραγματοποιήθηκε γύρω από ένα ανοιχτό κλουβί που θυμίζει το περίφημο κλουβί του Jean-Paul Goude στο μίνι φιλμ  L'Oiseau de paradis, όπου η Vanessa Paradis υποδύεται το καναρίνι της Coco Chanel για την διαφήμιση του θρυλικού αρώματος Coco.

Δείτε τα αγαπημένα μας κομμάτια:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

twitter

Αυτή την φορά είδαμε διαφάνειες, τζιν παντελόνια με wide εφαρμογή, trench coat, μάξι φούστες, πλεκτά παστέλ, platform shoes και κεντημένα shirt dresses.

Αυτή η συλλογή είναι αφιερωμένη στις γυναίκες πιλότους που άλλαξαν τις αντιλήψεις γύρω από αυτό το ανδροκρατούμενο επάγγελμα, στην θρυλική Colette, συγγραφέα και στενή φίλη της Coco.

Στα highlights του show ήταν και η Riley Keough, η εγγονή του Elvis Presley που τραγούδησε μέσα από το λευκό κλουβί το When Doves Cry του Prince.

Διαβάστε ακόμα: Chanel: Ληστές απέσπασαν πολυτελή είδη αξίας 6 εκατ. ευρώ από την μπουτίκ στο Παρίσι - Έσπασαν τα τζάμια & μπήκαν μέσα

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Μαρκλ: Συνδύασε όλα τα αγαπημένα της brands σε αυτό το look - Dior τσάντα, Chanel παπούτσια & Cartier κοσμήματα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr