Τρυφερές ευχές της Σάρα Φέργκιουσον & της πριγκίπισσας Ευγενίας για την εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας Βεατρίκης - "Ανυπομονούμε για το νέο μέλος της συμμορίας" (φωτό)

H αγαπημένη royal περιμένει το δεύτερο παιδάκι της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η πριγκίπισσα Βεατρική με τον καλό της, αφού ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2020 κι έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Σιέννα.

Να σημειωθεί ότι ο σύζυγός της και αρχιτέκτονας Edoardo Mapelli Mozzi έχει ένα ακόμα παιδάκι από την προηγούμενη αρραβωνιαστικιά του, ο μικρός Wolfie.

Η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της royal:

Η Βεατρίκη φροντίζει τον Wolfie σαν δικό της παιδί.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Γιορτάζει 4 χρόνια γάμου με τον καλό της, Edoardo! Δείτε φωτό από τη μυστική τελετή που άφησαν εποχή

Φυσικά, λίγες ώρες μετά τα χαρμόσυνα νέα δεν έλειψαν και οι ευχές από την οικογένεια.

Η μητέρα της πριγκίπισσας, Σάρα Φέργκιουσον εξέφρασε την χαρά της μέσα από ένα καρουζέλ φωτογραφιών από διαφορετικές στιγμές του παρελθόντος.

"Μια πολύ περήφανη μαμά σήμερα. Μια τέτοια απίστευτη ευλογία και μια αγκαλιά στην καρδιά μου. Ο Wolfie, ο August, ο Ernie και η Sienna θα είναι ενθουσιασμένοι όταν αποκτήσουν το πέμπτο μέλος της οικογένειας", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Και η μικρότερη αδερφή της, πριγκίπισσα Ευγενία ανέβασε δύο φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα του 2022 γράφοντας:

"Συγχαρητήρια Beabea. Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί αυτό το ταξίδι της μητρότητας. Και να προσθέσεις άλλο ένα μικρό στη "συμμορία".

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Έγκυος για δεύτερη φορά! – Το ζευγάρι «πλέει» σε πελάγη ευτυχίας με τα ευχάριστα νέα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσες Βεατρίκη & Ευγενία: Η τρυφερή & χαριτωμένη στιγμή μεταξύ των αδελφών – Φυτεύουν ένα δεντράκι σε δομή προστασίας παιδιών & ξεσπούν σε γέλια (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr