Τελ Αβίβ: Δυο Παλαιστίνιοι κατέβηκαν από το τραμ και άρχισαν να σκοτώνουν όποιον βρήκαν μπροστά τους - 7 νεκροί (φωτό & βίντεο)

Τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες εξουδετέρωσαν πολίτες που έναν χρήση των προσωπικών τους όπλων

Επτά νεκροί είναι ο απολογισμός της από την επίθεση δύο Παλαιστινίων που κατέβηκαν από το τραμ στο Τελ Αβίβ και άρχισαν να σκοτώνουν εν ψυχρώ πολίτες που περίμεναν στη στάση.

Αρχικά οι νεκροί ήταν έξι όμως υπέκυψε στα τραύματά του ακόμα ένας άνθρωπος στο νοσοκομείο.

«Ο τραυματίας έφτασε (στα επείγοντα) σε κρίσιμη κατάσταση (…) και αφού έδωσαν μάχη για να τον σώσουν, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του», επεσήμανε το νοσοκομείο Ισιλόφ του Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι «δύο τρομοκράτες», οι οποίοι «εξουδετερώθηκαν» από περαστικούς που έκαναν χρήση των προσωπικών τους όπλων.

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως. Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν σήμερα το πρωί ότι δύο από τους νεκρούς είναι η Σάχαρ Γκόλντμαν, 30 ετών, και η Ινμπάρ Σεγκέβ, 33 ετών, και οι δύο Ισραηλινές.


Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στη στάση του μετρό Σντερότ- Ιερουσαλήμ, στη συνοικία της Γιάφα.

Ο ένας από τους δύο δράστες έπεσε νεκρός επιτόπου και ο άλλος τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, οι δύο άνδρες είναι Παλαιστίνιοι με καταγωγή από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Το τρομοκρατικό χτύπημα των δύο Παλαιστινίων έγινε την ώρα που ξεκινούσε η επίθεση του Ιράν με 200 βαλλιστικούς πυραύλους.

Δείτε: Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που πύραυλος του Ιράν σκοτώνει Παλαιστίνιο - Ήταν ο μοναδικός νεκρός από την επίθεση με 200 βαλλιστικούς πυραύλους

Δείτε ακόμα: Βίντεο: Η στιγμή της εκτόξευσης των πυραύλων του Ιράν - Επιβάτης που πετάει για Ντουμπάι καταγράφει τη συγκλονιστική στιγμή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr