Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του δολοφονημένου Ίωνα Καρούση στο Τελ Αβίβ: «Δεν γίνεται να έχεις φύγει καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου. Θα σε αγαπώ για πάντα» (φωτό)

Η 24χρονη Μαργαρίτα αποχαιρετά το αγόρι της Ίωνα Καρούση που δολοφονήθηκε από Παλαιστίνιους στο Τελ Αβίβ

Συντετριμμένη για τη δολοφονία του 26χρονου Ίωνα Καρούση, από Παλαιστίνιους τρομοκράτες στο Τέλ Αβίβ, η σύντροφός του Μαργαρίτα.

Η 24χρονη κοπέλα, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της με δύο συγκινητικές αναρτήσεις της, στο Instagram.

"Δεν γίνεται να έχεις φύγει καρδιά μου, κούκλε μου, μοναδικέ μου. Θα σε αγαπώ για πάντα", γράφει η σύντροφος του Έλληνα φοιτητή, σε στόρι που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. 

"Φύλακα άγγελέ μου": Το σπαρακτικό μήνυμα της  συντρόφου του 26χρονου Ιωνά που δολοφονήθηκε στο Ισραήλ

 

"Φύλακα άγγελέ μου", γράφει σε άλλο στόρι της η συντετριμμένη κοπέλα.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛ
 

Διαβάστε ακόμα: Ο 26χρονος Ίωνας Καρούσης νεκρός στην τρομοκρατική επίθεση του τραμ – Γιος του διάσημου γιατρού και διευθυντή του κέντρου Σκλήρυνσης κατά πλάκας στην Ιερουσαλήμ (βίντεο)


Ο Ίωνας Καρούσης φοιτητής αρχιτεκτονικής είναι ένας από τους 7 νεκρούς από τη χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης σε σταθμό τραμ στο Τελ Αβίβ.

Πρόκειται για τον γιος του πολύ γνωστού νευρολόγου Δημήτρη Καρούση, ο οποίος είναι senior Consulting Neurologist στο Hadassah, Πρόεδρος της Ισραηλινής εταιρείας Νευροανοσολογίας και Διευθυντής του Κέντρου Σκλήρυνσης κατά πλάκας στα Ιεροσόλυμα.

ΙΩΝΑΣ ΚΑΡΟΥΣΣΗΣ
ΙΩΝΑΣ ΚΑΡΟΥΣΣΗΣ

ΙΩΝΑΣ ΚΑΡΟΥΣΣΗΣ
 

Την είδηση έκανε γνωστή νωρίτερα το ΥΠΕΞ με ανακοίνωσή του, όπου εξέφραζε συλληπητήριά του στους οικείους του.

"Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΙΩΝΑΣ ΚΑΡΟΥΣΣΗΣ

 

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του θύματος.

"Συμμεριζόμαστε τη θλίψη της οικογένειας του Έλληνα πολίτη, θύματος της απεχθούς αδιάκριτης τρομοκρατίας, που δολοφονήθηκε χθες βράδυ στη Γιάφο από Παλαιστίνιους τρομοκράτες" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr