Συγκινημένος ο Πρίγκιπας Παύλος για τον γάμο της αδελφής του, Θεοδώρας: «Ο πατέρας μου την αγαπούσε αφάνταστα, θα ήταν πολύ χαρούμενος» (βίντεο)

«Συγκινήθηκα που συνόδευσα την αδελφή μου στην εκκλησία, ήταν μια θαυμάσια ημέρα», πρόσθεσε.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, η μικρότερη κόρη τους τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, με τον καλό της, τον Μάθιου Κουμάρ.

Ο Πρίγκιπας Παύλος, ο μεγαλύτερος της αδελφός της φανερά συγκινημένος την συνόδευσε στην εκκλησία.

Ο 57χρονος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» η οποία τον περίμενε έξω από το σπίτι του στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο:


«Είναι πολύ χαρούμενοι οι νεόνυμφοι και είχε μεγάλη επιτυχία ο γάμος. Ήμουν ένας από τους κουμπάρους, παραστάθηκα δίπλα στη Θεοδώρα στη θέση του πατέρα μου για να την συνοδεύσω στην εκκλησία. Ο πατέρας μου την αγαπούσε αφάνταστα και θα ήταν πολύ χαρούμενος με την ημέρα που περάσαμε.

Συγκινήθηκα που συνόδευσα την αδελφή μου στην εκκλησία, ήταν μια θαυμάσια ημέρα»

Ακόμα τόνισε ότι ο κόσμος στην εκκλησία ήταν υπέροχος και ενώ ευχαρίστησε και τα ΜΜΕ για την διακριτική παρουσία τους σύμφωνα με τους κανόνες που είχε θέσει η οικογένεια.

Διαβάστε ακόμα: Γάμος πριγκίπισσας Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Οι ηχηρές απουσίες & ο καταχαρούμενος γαμπρός - "Άφαντοι" οι royals της Αγγλίας & ο πρώτος ξάδερφος της νύφης, Φελίπε

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Πριγκίπισσας Θεοδώρας – Μάθιου Κουμάρ: Αντί για στέφανα τους έστεψαν με κορώνες – Ο συμβολισμός της βασιλικής παράδοσης (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Το φώτο άλμπουμ του Παύλου από τον παραμυθένιο γάμο της αδερφής του, Θεοδώρας - "Αγάπη και καλή ζωή μαζί" εύχεται στους νεόνυμφους

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr