Πριγκίπισσα Kate: Η επιστροφή της στα καθήκοντα με μια συμβολική συνάντηση – Η τρυφερή αγκαλιά με την 16χρονη Liz που δίνει την μάχη της με επιθετικό καρκίνο (φωτό)

«Ήταν χαρά μας που συναντηθήκαμε με τη Λιζ στο Ουίνδσορ σήμερα. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μας».

Την υπόσχεσή την δεν αθέτησε η Πριγκίπισσα Κέιτ.

Στις 9 Σεπτεμβρίου η καρκινοπαθής Πριγκίπισσα της Ουαλίας επιβεβαίωσε ότι οι χημειοθεραπείες της έφτασαν στο τέλος της και πως είναι έτοιμη να πιάσει δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες όταν μπορέσω».

Ξεκίνησε τα καθήκοντά της, λοιπόν, με μια συμβολική συνάντηση.

Η Πριγκίπισσα Κέιτ στέλνει ένα μήνυμα δύναμης μέσα από τη φωτογραφία που μοιράζεται στο διαδίκτυο αγκαλιά με μια 16χρονη που πάσχει από σπάνια επιθετική μορφή καρκίνο.

Ποια είναι η 16χρονη;

Η Πριγκίπισσα Κέιτ και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ συναντήθηκαν με τη 16χρονη Λιζ Χάτον, μια επίδοξη φωτογράφο που διαγνώστηκε με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου τον Ιανουάριο. 

Για την ιστορία, η μικρή Λιζ προσκλήθηκε από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, αφότου ο Ουίλιαμ έμαθε για την ιστορία τηε μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης Air Ambulance του Λονδίνου, του οποίου είναι ευεργέτης.

Η Κέιτ Μίντλετον με την έφηβη Λιζ

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το royal ζευγάρι: 

«Ήταν χαρά μας που συναντηθήκαμε με τη Λιζ στο Ουίνδσορ σήμερα. Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος, της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας».

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Η αναπάντεχη εμφάνιση που ξάφνιασε τους θαυμαστές της - Είδε παράσταση μπαλέτου & έβγαλε φωτογραφία

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Ετοιμάζει προσεκτικά την επιστροφή της – Πως θα συγκινήσει όλον τον πλανήτη; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr