Πλουσιόπαιδο, ζηλιάρης δάγκωσε, χτύπησε & προσπάθησε να πνίξει το όμορφο κορίτσι του -Η 25χρονη ζητάει 5 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση (φωτό & βίντεο)

Η 25χρονη υπέβαλε μήνυση 13 σελίδων που περιέχει σοκαριστικές εικόνες των μελανιασμένων χεριών και ποδιών της μετά την επίθεση.

Ο γιος ενός πρώην τραπεζίτη της Morgan Stanley προσπάθησε να πνίξει την φίλη του με ένα μαξιλάρι αφού τη γρονθοκόπησε και τη δάγκωσε.

Όλα αυτά επειδή, ζήλευε…

Ο 26χρονος Oliver Lane, σπουδαγμένος στην Ivy League, φέρεται να έσυρε τη Sienna Hubert-Ross γύρω από το διαμέρισμά τους στο Μανχάταν, πνίγοντάς την και χαστουκίζοντάς την πριν την καρφώσει κάτω και προσπαθήσει να τη δολοφονήσει.

Η 25χρονη κωμικός κατάφερε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της και σε έναν φίλο της κατά τη διάρκεια της «άγριας» επίθεσης της 8ης Αυγούστου, σύμφωνα με την καταγγελία της στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, την οποία έλαβε αποκλειστικά η DailyMail.com.

Ο γεννημένος στη Βρετανία Lane θα είχε σκοτώσει τον Hubert-Ross, 25 ετών, αν δεν είχε χτυπήσει όταν αστόχησε με μια γροθιά και έσπρωξε μια γυάλινη πόρτα, ισχυρίζονται οι δικηγόροι της.

Η ανερχόμενη ηθοποιός βρέθηκε «μελανιασμένη, αιμόφυρτη και κακοποιημένη» όταν εμφανίστηκαν αστυνομικοί για να συλλάβουν τον Lane.

Η 25χρονη υπέβαλε μήνυση 13 σελίδων που περιέχει σοκαριστικές εικόνες των μελανιασμένων και κακοποιημένων χεριών και ποδιών της μετά την επίθεση.

Η ανερχόμενη κωμικός και ηθοποιός υπέβαλε μήνυση 13 σελίδων που περιέχει σοκαριστικές εικόνες των μελανιασμένων και κακοποιημένων χεριών και ποδιών της μετά την επίθεση

Ο 26χρονος αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες επίθεσης, καθώς και μια απαίτηση για αποζημίωση 5.000.000 δολαρίων από την Hubert-Ross.

Μια διαφωνία σχετική με ζήλεια πυροδότησε έναν καβγά στις 26 Ιουλίου στο O'Hanlon's Bar όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, ο Lane φέρεται να έσπρωξε την Hubert-Ross πριν της πει στο ταξί για το σπίτι: «Θα *****σε σκοτώσω».

Λίγο πριν τον τσακωμό ο Lane και η Hubert-Ross συνάντησαν έναν φίλο της με τον οποίο είχε μια σύντομη «σύνδεση» χρόνια νωρίτερα, λέει η μήνυση.

Αυτό τρέλανε τον Lane.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr