Τρόμος σε πτήση για 200 επιβάτες: Πήρε φωτιά κινητήρας την ώρα της απογείωσης - Βγήκαν έντρομοι από τις τσουλήθρες κινδύνου (φωτό)

Ο πιλότος αντιλήφθηκε τη φωτιά και ματαίωσε την απογείωσε

Τον τρόμο έζησαν 200 επιβάτες σε αεροπλάνο της Ryanair, στο αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι της Ιταλίας, όταν κατά την ώρα της απογείωσης ο κινητήρας πήρε φωτιά για άγνωστο λόγο.

Σύμφωνα με τη Mirror, oι 184 επιβάτες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης για να εκκενώσουν το αεροπλάνο και να αποφύγουν τον κίνδυνο.

Η πτήση FR8826 της Ryanair ήταν έτοιμη για απογείωση από το αεροδρόμιο στο Μπρίντιζι της Ιταλίας, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν φλόγες από τον κινητήρα. 

Πυροσβέστες έσπευσαν για να σβήσουν τη φωτιά στο αεροπλάνο, το οποίο ματαίωσε την αναχώρησή του για το Τορίνο, και οι επιβάτες κατάφεραν να απομακρυνθούν από το σημείο με ασφάλεια.

Image

Image

Image

 

Το αεροδρόμιο αναγκάστηκε να κλείσει λόγω του περιστατικού. «Λόγω προβλήματος με ένα αεροσκάφος που αναχωρούσε, ήταν απαραίτητο να κλείσει το αεροδρόμιο Salento στο Μπρίντιζι. Το πρόβλημα, το οποίο παρουσιάστηκε όταν το αεροσκάφος ήταν ήδη ευθυγραμμισμένο στην κορυφή για απογείωση, απαιτούσε την εκκένωση των επιβατών μέσω τσουλήθρων έκτακτης ανάγκης» δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.


«Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με μέγιστη ασφάλεια για τους επιβάτες και το πλήρωμα. Οι επιβάτες βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο του Μπάρι όπου λαμβάνουν βοήθεια από το προσωπικό. Οι τεχνικοί της εταιρείας κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το αεροδρόμιο του Σαλένο να επαναλειτουργήσει», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr