Η Gwyneth Paltrow έκλεισε τα 52! – Στο Παρίσι με τον γοητευτικό σύζυγό της, Brad – Το ρομαντικό δείπνο & οι ωραίες βόλτες (φωτό)

Η ηθοποιός ήταν όλο χαμόγελα καθώς πόζαρε με την τούρτα των γενεθλίων της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου κλείνει τα 52 με στυλ!

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, η ηθοποιός, της οποίας τα γενέθλια ήταν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου - μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram από το σύντομο ταξίδι της στο Παρίσι.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ήταν όλο χαμόγελα καθώς πόζαρε με την τούρτα των γενεθλίων της.

Η σταρ του Χόλιγουντ βγήκε σε ένα ρομαντικό δείπνο με τον συζυγό της, Brad Falchuk με τον οποίο μάλιστα έκλεισαν και τα 6 χρόνια γάμου.

Για το δείπνο αυτό η Πάλτροου φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με τζιν και γόβες. Ολοκλήρωσε το glam look με smokey μακιγιάζ ματιών και nude χείλη.

Τα υπόλοιπα στιγμιότυπα φαίνεται να είναι από βόλτες της στην πόλη του φωτός, αλλά και από την εβδομάδα μόδας που διαδραματιζόταν στο Παρίσι εκείνη την περίοδο.

Διαβάστε ακόμα: Gwyneth Paltrow: Η star του Hollywood μας δείχνει τα αγαπημένα της φθινοπωρινά κομμάτια – Κασμιρένια πουλόβερ, tailored pants & vintage, πολυτελείς τσάντες, Balenciaga & Hermes (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Gwyneth Paltrow – Brad Falchuck: Το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει 6 χρόνια γάμου – Η τρυφερή αφιέρωση της ηθοποιού & το καυτό φιλί (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr