H 16χρονη καρκινοπαθής Λιζ για την γνωριμία της με την Πριγκίπισσα Kate & τον Πρίγκιπα William: «Τόσο υπέροχοι, γνήσιοι και ευγενικοί άνθρωποι» (φωτό)

«Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μας», της έγραψαν οι royals.

Πριγκίπισσα Κέιτ σιγά -σιγά επιστρέφει στα τυπικά και τα άτυπα βασιλικά της καθήκοντα.

Χθες η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνάντησε μια 16χρονη κοπέλα, την Λιζ η οποία πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου.

 Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ άκουσαν την ιστορία της και η Πριγκίπισσα της έδωσε μια σφιχτή αγκαλιά.

Η 16χρονη Λιζ είναι φωτογράφο και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ την έμαθε από την Φιλανθρωπική οργάνωση «London Air Ambulance Charity» της οποίας είναι προστάτης.

Το πριγκιπικό ζεύγος δημοσίευσε αργότερα φωτογραφίες από τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με το μήνυμα: «Χαιρόμαστε που συναντήσαμε τη Λιζ στο Γουίνδσορ σήμερα. Μια ταλαντούχα νέα φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας έχουν εμπνεύσει και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας. W&C».

Η 16χρονη Λιζ αργότερα έγραψε: «Τόσο υπέροχοι, γνήσιοι και ευγενικοί άνθρωποι. Είμαι ξετρελαμένη που η οικογένειά μου είχε αυτή την εμπειρία». 

Ένας εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας είπε: «Ο πρίγκιπας έμαθε για τη Λιζ μέσω της Φιλανθρωπικής Φιλανθρωπικής London Air Ambulance Charity του Λονδίνου, της οποίας είναι προστάτης και μετά την έρευνα, τόσο ο πρίγκιπας όσο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνάντησαν τη Λιζ ιδιωτικά με την οικογένειά της για να ακούσουν για τη μέρα και το ταξίδι της».

Η Λιζ προσπαθεί με πολλή δύναμη ψυχής να ζει την κάθε στιγμή, καθώς η κατάσταση της υγείας της είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αυτήν τη στιγμή συγκεντρώνονται χρήματα ώστε η Λιζ να ζητήσει ιατρική βοήθεια από τις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Ετοιμάζει προσεκτικά την επιστροφή της – Πως θα συγκινήσει όλον τον πλανήτη; (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Η επιστροφή της στα καθήκοντα με μια συμβολική συνάντηση – Η τρυφερή αγκαλιά με την 16χρονη Liz που δίνει την μάχη της με επιθετικό καρκίνο (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr