«Friends Forever»: Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του Μίνωα Μάτσα μετά την ανακοίνωση του διαζύγιού του με την Όλγα Κεφαλογιάννη (φωτό)

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά τον χωρισμό.

Ο συνθέτης Μίνως Μάτσας έκανε την πρώτη του ανάρτηση, μία εβδομάδα αργότερα από την δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη που έκανε λόγο για κρίση στον γάμο τους.

Ο Μίνως Μάτσας δεν έχει μιλήσει σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν βγει στην φόρα για τον χωρισμό του από την Υπουργό Τουρισμού.

Ωστόσο, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, όπου ποζάρει χαμογελαστός με φίλους του.

«Φίλοι για πάντα», έγραψε στην ανάρτησή του ο συνθέτης.

Αναλυτικά η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη:

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

Όλγα Κεφαλογιάννη»

Για την ιστορία, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη είχε παντρευτεί με τον Μίνωα Μάτσα το 2021, ενώ βρίσκονταν σε σχέση για αρκετό καιρό, νωρίτερα.

Έχουν δυο κόρες, οι οποίες είναι δίδυμες.

Διαβάστε ακόμα: Χωρισμός σοκ! Όλγα Κεφαλογιάννη & Μίνως Μάτσας παίρνουν διαζύγιο - Υπάρχει τρίτο πρόσωπο;

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Το χρονικό ενός έρωτα - Ο γάμος, τα δίδυμα κοριτσάκια τους & ο απρόσμενος χωρισμός (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr