Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Από τη χαρά του που έγινε ο 2ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο παρήγγειλε στην Porsche ένα μίνι βαν για τη γυναίκα του!

Βοήθησε κι εκείνος στον σχεδιασμό του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος μετά τα χαρμόσυνα νέα ότι ξεπέρασε τον Τζέφ Μπέζος κι έγινε ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έκανε ένα δωράκι στην καλή του, Πρισίλια.

Η σύζυγος του θέλησε ένα νέο minivan για τις οικογενειακές τους βόλτες και φυσικά εκείνος εκπλήρωσε την επιθυμία της!

Σε συνεργασία με την Porsche και την West Coast Customs, επανασχεδίασαν μια Cayenne Turbo GT – ουσιαστικά το Minivan θυμίζει σε όλα του μια Cayenne, απλά έχει ακόμα περισσότερο χώρο και μήκος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανάρτησή του, ο Zuckerberg αναφέρει πως ο ίδιος είναι ο σχεδιαστής της Porsche Cayenne Turbo GT Minivan.

Εκτός από την Cayenne για τις οικογενειακές βόλτες, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος αγόρασε και μια GT3 Touring, την οποία πήγε κι αυτή μια βόλτα από την West Coast Customs, ώστε οι δύο  Porsche να έχουν την ίδια αισθητική.

Διαβάστε ακόμη: Mark Zuckerberg: Η μεγάλη αλλαγή στο style του μεγιστάνα – Από τα λιτά & casual looks στα ρούχα πολυτελών οίκων μόδας & τις χρυσές αλυσίδες για τον λαιμό (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Γιόρτασε οικογενειακά τα 70α γενέθλια του πατέρα του -Βόλτα με το γιοτ αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr