Άννα Βίσση: Η συγκινητική αφιέρωση στον Δημήτρη Κόκοτα στη συναυλία της – Η σύζυγός του την έβαλε να την ακούσει στο νοσοκομείο (βίντεο)

«Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν ξεχνάνε τον Δημήτρη κι ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην Άννα Βίσση», τόνισε.

Η Άννα Βίσση συγκλόνισε το Σάββατο στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο.

Πέρα από τις γνωστές της επιτυχίες έκανε και μια συγκινητική αφιέρωση στον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εδώ και επτά μήνες βρίσκεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς υπέστη έμφραγμα στις πρόβες που έκανε στο J2US.

Η Άννα Βίσση είναι πολύ καλή φίλη του Δημήτρη Κόκοτας και τραγούδησε το κομμάτι «Στο χω πει», που του είχε γράψει ο Νίκος Καρβέλας το 1998.

Η αδερφή και η σύζυγος του τραγουδιστή έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκαν στην αφιέρωση της τραγουδίστριας.

Πρώτη, η Έλλη Κόκοτα είπε: «Τι να πω για την Άννα; Είναι μία και μοναδική, αγαπημένη του αδερφού μου σίγουρα, μεγάλη αγαπημένη και του μπαμπά μου και βέβαια δικιά μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Την αγαπάμε, αγαπάμε και τον Δημήτρη και περιμένουμε όλα να πάνε καλά. Ευχαριστούμε την Άννα που δεν τον ξέχασε, είναι κορυφή».

Δείτε το βίντεο:


Με τη σειρά της, η σύζυγος του τραγουδιστή δήλωσε: «Άκουσα την αφιέρωση που έκανε η Άννα Βίσση στον Δημήτρη και το τραγούδι που του τραγούδησε από μια φίλη που ήταν μέσα στο στάδιο για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Συγκινήθηκα και εγώ και η μικρή».

Τέλος, πρόσθεσε: «Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν ξεχνάνε τον Δημήτρη κι ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην Άννα Βίσση, που έστειλε τη δική της θετική ενέργεια, αλλά και όλου του κόσμου που ήταν εκεί. Εγώ στο επισκεπτήριο της Κυριακής έβαλα το τραγούδι στον Δημήτρη να το ακούσει με τη φωνή της Άννας Βίσση. Σας ευχαριστούμε που δεν ξεχνάτε τον Δημήτρη».

Διαβάστε ακόμα: Mατίνα Παγώνη για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή - Ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κάποιες κινήσεις, θέλει πολύ χρόνο ακόμα» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Καθηλωτική η Άννα Βίσση on stage με Haute Couture δημιουργία Vrettos Vrettakos - Η ολοκέντητη μπέρτα με τα 500.000 κρυστάλλινα μοτίβα (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr