Φοβερό τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Ψινάκη στο Πικέρμι – Έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ για να αποφύγει μετωπική σύγκρουση (φωτό)

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

γνωστός μάνατζερ, Ηλίας Ψινάκης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Rafina Pikermi, ο μάνατζερ βρισκόταν μόνος του στο πολυτελές αυτοκίνητο BMW σειράς 5 και οδηγούσε στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στον Μαραθώνα. 

Το ρεπορτάζ του rpn.gr αναφέρει ότι ο μάνατζερ παρατήρησε ένα βαρύ όχημα να κάνει προσπέραση στο αντίθετο ρεύμα, μπαίνοντας στη δική του λωρίδα. 

Δείτε φωτογραφίες του οχήματος:

PSIN5374576

PSIN5357765

PRSINA7647645765

Με σκοπό να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, έκανε ελιγμό. Ωστόσο, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το οδόστρωμα και έπεσε σε ένα παρακείμενο χωράφι, όπου προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Παρά το ατύχημα, ο Ηλίας Ψινάκης είναι καλά στην υγεία του και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ηλίας Ψινάκης για τον πατέρα του: «Με αποκλήρωσε δύο φορές σε μια μέρα - Κακό κάρμα αλλά είχε πολλά λεφτά (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Νανά Παλαιτσάκη για το "σόου Ψινάκη" - "Αν δηλαδή κατέβαζε το παντελόνι & το σώβρακο του διπλανού του δεν θα ήταν κακοποίηση - Τότε τι είναι;" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr